in English

Aikuiskoulutus koulutussosiologisesta näkökulmasta aiheena 26.10. alkavalla verkkokurssilla

​Aikuiskasvatustieteen perusopintoihin kuuluvalla Aikuiskoulutuksen sosiologia 5 op -opintojaksolla tutustutaan aikuiskasvatukseen ja -koulutukseen koulutussosiologisesta näkökulmasta. Opintojaksollä käsitellään mm. aikuiskoulutuksen ja sukupuolen, sukupolven ja yhteiskuntaluokan yhteyksiä sekä elinikäisen oppimisen yhteiskunnallisia ja elämänhistoriallisia yhteyksiä.

Verkkokurssi järjestetään 26.10. - 15.12.2017. Kurssin voi suorittaa täysin etäopiskeluna, mutta luennoille voi osallistua myös Turun yliopistossa.  Jakson suorittamisen jälkeen on mahdollista jatkaa koko perusopintojen opiskeluun.

Huom. Jos linkki ei aukea suoraan opintojen opetusohjelmaan, klikkaa linkkiä uudestaan.

Julkaistu 20.10.2017 15:35 ,  Päivitetty 20.10.2017 15:46