in English

Tietoa avoimen yliopiston väylähausta vuoden 2019 opiskelijavalinnassa - lisäksi kasvatustieteiden tiedekunnan infotilaisuus kaikista hakumahdollisuuksista 4.2.

​Avoimen yliopiston väylällä tarkoitetaan mahdollisuutta hakea yliopiston tutkinto-opiskelijaksi avoimessa yliopisto-opetuksessa tai muulla tavoin suoritettujen tutkintoon sisällytettävissä olevien opintojen perusteella.

Turun yliopistossa väylähaku järjestetään erillishakuna ja hakuaika on 2.5.2019  - 16.5.2019.

Hakukohteet ja kiintiöt, hakukelpoisuus ja valintaperusteet (suoritettujen opintojen määrä ja muut kriteerit) vaihtelevat tiedekunnittain ja koulutuksittain. Hakukohteet julkaistaan marraskuussa Opintopolku-palvelussa ja kaikki hakukohteet ja ohjeita on koottu myös yliopiston Opiskelijaksi > Hakeminen Turun yliopistoon -sivuille.

Avoimen yliopiston Tavoitteena tutkinto? -sivuille on koottu ohjeita väylähakuun sopivien opintojen suunnittelemiseksi. Lisäksi järjestämme infotilaisuuden kasvatustieteellisten opintojen opiskelijavalinnasta.

KASVATUSTIETEELLISTEN OPINTOJEN HAKUINFO ma 4.2.2019 klo 17.00 - 18.30

Tervetuloa kuulemaan, miten voit edetä avoimesta yliopistosta tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon!

Infotilaisuudessa kasvatustieteiden tiedekunnan koulutussuunnittelija / opintoneuvoja kertoo erillis- ja yhteishaun vaihtoehdoista. Voit osallistua tilaisuuteen Turun yliopistossa, Educarium, ls. EDU2, Assistentinkatu 5, tai netin kautta (ks. ohjeet alla). Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Sisältö:
• avoimen yliopiston väylä kasvatustieteelliseen tutkintoon (aikuiskasvatustiede, erityispedagogiikka, kasvatustiede)
• yhteisvalinta korkeatutkinnon suorittaneille (myös varhaiskasvatus ja luokanopettajan koulutus)
• yhteisvalinnasta kandidaatin ja maisterin tutkintoihin eli ns. perusvalinta (VAKAVA-koe)
• tutkintorakenteen esittely
• avoimen yliopiston opintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi: aikuisopiskelija Joanna Hartman kertoo omakohtaisista kokemuksista.

Tilaisuuteen voit osallistua tietokoneelta internet-yhteyden kautta osoitteessa https://webmeeting.utu.fi/kasvatustiedeao/ Klikkaa itsesi sisään kirjoittamalla nimesi kohtaan Enter as a Guest ja painamalla enter. Yhteyden kuuluvuus kannattaa testata hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua. Testaaminen on mahdollista klo 16.45 alkaen.

Julkaistu 8.12.2018 14:35 ,  Päivitetty 4.1.2019 16:06