in English

Avoimen yliopiston väylähaku vuoden 2019 opiskelijavalinnassa
​Avoimen yliopiston väylällä tarkoitetaan mahdollisuutta hakea yliopiston tutkinto-opiskelijaksi avoimessa yliopisto-opetuksessa tai muulla tavoin suoritettujen tutkintoon sisällytettävissä olevien opintojen perusteella.

Turun yliopistossa väylähaku järjestetään erillishakuna ja hakuaika on 2.5.2019  - 16.5.2019. Hakukohteet ja kiintiöt, hakukelpoisuus ja valintaperusteet (suoritettujen opintojen määrä ja muut kriteerit) vaihtelevat tiedekunnittain ja koulutuksittain. Tiedot julkaistaan marraskuun aikana Opintopolku-palvelussa ja myös yliopiston Hakeminen ja opiskelijavalinta -sivuilla.

Avoimen yliopiston Tavoitteena tutkinto? -sivuille on koottu ohjeita väylähausta ja hakuun sopivien opintojen suunnittelemiseksi.
Julkaistu 3.11.2018 18:45 ,  Päivitetty 3.11.2018 19:05