in English

Avoimen yliopiston väylähaun ja muiden Turun yliopiston kevään 2018 hakujen ohjeet
​Tietoa kevään 2018 opiskelijavalinnasta julkaistaan yliopiston Hakeminen ja opiskelijavalinta -sivuilla.

Avoimen yliopiston väylähakua
koskevat ohjeet on koottu omalle sivulleen, ks. Avoimen yliopiston väylä. Sivulta löytyvät linkit Opintopolku.fi-palveluun, jossa julkaistaan hakukohteiden tarkemmat tiedot kuten kiintiöt, valintaperusteet ja muut ohjeet. Valitse Opintopolussa koulutuksen esittelysivulta välilehti "Valintaperusteet ja pääsykoe", niin pääset selaamaan eri hakutapojen tietoja. Hakuaika avoimen yliopiston väylän kautta alkaa 2.5.2018 ja päättyy 16.5.2018 klo 15.00.

Alemman korkeakoulututkinnon suorittaneilla on mahdollisuuksia hakea suoraan maisterivaiheen opintoihin esimerkiksi avoimessa yliopistossa suoritettujen hakukohteen perus- ja aineopintojen perusteella. Tietoa hakumahdollisuuksista julkaistaan yliopiston Hakeminen maisteriopintoihin -sivulla.
Julkaistu 30.10.2017 20:55 ,  Päivitetty 30.10.2017 21:22