in English

Avoimen yliopiston väylähaun ja muiden Turun yliopiston kevään 2018 hakujen ohjeet

​Tietoa kevään 2018 opiskelijavalinnasta julkaistaan yliopiston Hakeminen ja opiskelijavalinta -sivuilla.

Avoimen yliopiston väylähakua
koskevat ohjeet on koottu omalle sivulleen, ks. Avoimen yliopiston väylä. Sivulta löytyvät linkit Opintopolku.fi-palveluun, jossa julkaistaan hakukohteiden tarkemmat tiedot kuten kiintiöt, valintaperusteet ja muut ohjeet. Valitse Opintopolussa koulutuksen esittelysivulta välilehti "Valintaperusteet ja pääsykoe", niin pääset selaamaan eri hakutapojen tietoja. Hakuaika avoimen yliopiston väylän kautta alkaa 2.5.2018 ja päättyy 16.5.2018 klo 15.00.

Soveltuvan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneilla on mahdollisuuksia hakea suoraan maisterivaiheen opintoihin esimerkiksi avoimessa yliopistossa suoritettujen hakukohteen perus- ja aineopintojen perusteella. Lue lisätietoja yliopiston Hakeminen maisteriopintoihin -sivulta.

Avoimen yliopiston opiskelijoille on koottu ohjeita tutkintoon tähtäävien opintojen suunnitteluun ja väylähakuun ym. hakuihin sopivista opinnoista Opiskelu avoimessa > Tavoitteena tutkinto? -sivulle.

Julkaistu 30.10.2017 20:55 ,  Päivitetty 12.12.2017 21:25