in English

Kesäopintoina TuKKK:n kursseja, kasvatustieteitä, psykologiaa, ympäristötiedettä... - TY:n tutkinto-opiskelijoille myös maksuttomia opintoja!

Opintoja on tarjolla useista eri aineista toukokuun alusta lähtien. Viimeisimmät kurssit alkavat elokuussa. Opintoja järjestetään lähiopetuksena Turun yliopistossa ja Turun kesäyliopistossa, verkko-opintoina ja itsenäisesti suoritettavina opintoina.

Ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittaudu Turun kesäyliopiston järjestämiin opintoihin ensin suoraan kesäyliopistoon ja vasta sen jälkeen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa.

Katso tarkemmat tiedot aikatauluista, ilmoittautumisesta, maksuista ym. opintojen opetusohjelmista! Jos linkki ei aukea suoraan Kesä 2017 -sivulle, klikkaa uudestaan!

Huom! Turun yliopiston läsnäolevat perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua yliopiston itse järjestämiiin opintoihin maksutta opintokohtaisten kiintiöiden puitteissa, ks. ohjeet tutkinto-opiskelijoille.

Julkaistu 8.4.2017 18:00 ,  Päivitetty 8.4.2017 18:00