in English

Delfoi, systeemiajattelu ja SSM, osallistavat menetelmät... Tulevaisuudentutkimuksen menetelmät -kurssi alkaa maaliskuussa

​Tulevaisuudentutkimuksen menetelmät 5 op -opintojaksolla saat perusvalmiudet tulevaisuudentutkimuksen tieteellisten menetelmien ymmärtämiseen ja soveltamiseen. Lähtökohtana ovat erilaiset tutkimusongelmat, joissa voidaan käyttää tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä. Lisäksi perehdytään monitieteisyyden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Opintoihin sisältyy Delfoi-tutkimuksen suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden valtakunnallisten ryhmien kanssa.

Opinnot järjestetään Turun kauppakorkeakoulussa ilta-aikaan pidettävinä monimuoto-opintoina viikoilla 11 - 18. Lisäksi opintoihin voi osallistua Jyväskylän kesäyliopistossa, Kymenlaakson kesäyliopistossa ja Tampereen kesäyliopistossa.

Opintojakso kuuluu Tulevaisuudentutkimuksen opintokokonaisuuteen (25 op) ja sen voi suorittaa yksittäisenä jaksona. Opintokokonaisuudesta on tarjolla lisää yksittäisiä jaksoja myös verkkokursseina syksyllä 2018.

Tarkemmat tiedot ovat opetusohjelmissa opintojen esittelysivulla.

Julkaistu 30.1.2018 17:50 ,  Päivitetty 30.1.2018 21:19