in English

Ennakkotietoa ensi syksyn opintotarjonnasta

​Ensi syksynä alkavista opinnoista julkaistaan tietoja Opintotarjonta-sivullamme maaliskuun lopusta lähtien, esim. Turun kauppakorkeakoulun kurssitarjonnan tiedot julkaistaan touko-kesäkuun vaihteessa. Koko opintotarjonta ja opetusohjelmat ovat nähtävillä viimeistään kesäkuun aikana.

Uusia opintoja ovat mm. Sote-akatemian Uudistuvan sosiaali- ja terveydenhuollon perusteet -opintokokonaisuus ja monitieteinen Asklepios: Kulttuurin ja terveyden tutkimuksen opintokokonaisuus. Sosiaalityön aineopinnot alkavat myös ensi syksynä.

Ilmoittautuminen Turun yliopiston itse järjestämiin opintoihin Turussa ja Porin yliopistokeskuksessa sekä verkko-opintoihin alkaa porrastetusti elokuussa. Monia opintoja järjestetään myös yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea - voit jo tiedustella tarjonnasta paikkakuntasi kesäyliopistolta, kansalais- ja kansanopistoilta.

Voit myös tilata avoimen yliopisto-opetuksen esitteen 2018 - 2019. Esite julkaistaan kesäkuussa ja se sisältä yleistiedot tarjolla olevista opinnoista. Jos haluat painetun esitteen, lähetä tilausviesti sekä nimi- ja osoitetietosi osoitteella avoin@utu.fi. Sähköisen esitteen voit tilata ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi.

Lisätietoja opintotarjonnasta voit kysellä opintojen suunnittelijoilta.

Julkaistu 14.3.2018 11:30 ,  Päivitetty 17.5.2018 23:41