in English

Tutustu syksyn opintotarjontaan!

Syyslukukauden 2018 opintotarjontaan sisältyy entistä monipuolisemmin opintokokonaisuuksia ja opintojaksoja kaikista Turun yliopiston tiedekunnista. Lisäksi tarjonnassa on kieli- ja viestintäopintojen keskuksen kursseja.

Tutustu tarjontaan ja opetusohjelmiin!

Opintotarjonnan yleisesittely löytyy sähköisestä Opintoesitteestä. Tarkemmat tiedot opinnoista ja niiden opetusohjelmista löydät  Opintotarjonta-sivuilta. Opetusohjelmissa kerrotaan mm. missä oppilaitoksissa opintoja järjestetään, opetusajoista ja opiskelutavoista. Useimpiin verkko-opintoihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Uusia opintoja ovat mm. Sote-akatemian monialainen Uudistuvan sosiaali- ja terveydenhuollon perusteet -opintokokonaisuus ja Asklepios-ohjelma: Kulttuurin ja terveyden tutkimuksen opintokokonaisuus

Uutuuksia ovat myös ranskan ja saksan kielen perusopinnot sekä mm. arkeologian, musiikkitieteen, suomen kielen, taidehistorian ja ympäristötieteen aineopinnot. Kemiasta on tarjolla useita uusia kursseja, samoin lääketieteellisen tiedekunnan opinnoista. Sosiaalityön aineopinnot alkavat jälleen ensi syksynä (haku päättyy 31.8.).

Tervetuloa mukaan opintojen esittelytilaisuuksiin!

Avoimen yliopisto-opetuksen yleisiä esittelytilaisuuksia järjestetään elo-syyskuussa Turussa, Raumalla ja Hämeenlinnassa. Lisäksi järjestetään eri opintojen omia infotilaisuuksia. Jos olet kiinnostunut tietyn alan opinnoista, kannattaa osallistua ko. infoon, sillä silloin saat hyvän tietopaketin opiskelun aloittamiseen!

Katso tiedot tapahtumakalenterista!

Ilmoittautuminen opintoihin alkaa porrastetusti elokuussa

Ilmoittautuminen Turun yliopiston itse järjestämiin opintoihin Turussa ja Porin yliopistokeskuksessa sekä verkko-opintoihin alkaa Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvessa 9.8.2018, lukuunottamatta kauppakorkeakoulun kursseja (ilmoittautumiset 23.8. alkaen, ks. tarkemmat tiedot esittelysivuilta) ja oikeustieteellisiä opintoja (ilmoittautumiset Johdanto oikeustieteeseen -kurssille 6.8., muihin opintoihin 16.8. alkaen).

Monia opintoja järjestetään yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Tiedustele tarjonnasta paikkakuntasi kesäyliopistolta, kansalais- tai kansanopistolta ja ilmoittaudu ensin suoraan opistoon!

Kysy lisätietoja!

ks. yhteystiedot.