in English

Tutustu ensi syksyn opintotarjontaan - myös uusia opintoja!

​Ensi syksyn opintotarjonnassa on entistä monipuolisemmin opintokokonaisuuksia ja opintojaksoja kaikista Turun yliopiston tiedekunnista. Lisäksi tarjontaan sisältyy kursseja kieli- ja viestintäopintojen keskuksesta.

Opintojen esittelysivuihin ja opetusohjelmiin voi tutustua Opintotarjonta-sivulla. Yleisesittely löytyy myös sähköisestä Opintoesitteestä.

Uusia opintoja ovat mm. Sote-akatemian monialainen Uudistuvan sosiaali- ja terveydenhuollon perusteet -opintokokonaisuus ja Asklepios: Kulttuurin ja terveyden tutkimuksen opintokokonaisuus. Uutuuksia ovat myös ranskan ja saksan kielen perusopinnot sekä arkeologian, musiikkitieteen, suomen kielen, taidehistorian ja ympäristötieteen aineopinnot. Kemiasta on tarjolla useita uusia kursseja, samoin lääketieteellisen tiedekunnan opinnoista. Sosiaalityön aineopinnot alkavat jälleen ensi syksynä.

Ilmoittautuminen Turun yliopiston itse järjestämiin opintoihin Turussa ja Porin yliopistokeskuksessa ja verkko-opintoihin alkaa 9.8.2018, Johdatus oikeustieteeseen -kurssille jo 6.8.

Monia opintoja järjestetään yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea - tiedustele tarjonnasta paikkakuntasi kesäyliopistolta, kansalais- ja kansanopistolta ja ilmoittaudu ensin suoraan opistoon.

Tervetuloa mukaan opintojen esittelytilaisuuksiin Turussa ja muilla paikkakunnilla sekä netin kautta!

Kysy lisätietoja! ks. yhteystiedot.

Julkaistu 29.6.2018 17:30 ,  Päivitetty 29.6.2018 17:59