in English

Tutustu syksyn 2017 ja kevään 2018 opintotarjontaan!
Suurin osa ensi lukuvuoden opintojen opetusohjelmista on jo julkaistu, ks Opintotarjonta-sivu. Opintojen esittelytilaisuuksia järjestetään elokuussa Turussa, Raumalla ja verkon kautta. Koko opintotarjonnan ja kaikkien infojen tiedot julkaistaan viimeistään kesäkuussa.

Tarjontaan sisältyy uusia opintoja muun muassa lääketieteen ja luonnontieteiden alalta sekä Turun kauppakorkeakoulusta. Lisäksi tarjonnassa on opintoja aiempaan tapaan kasvatustieteellisistä aineista, psykologiasta, oikeustieteestä ja tietojenkäsittelystä, luovasta kirjoittamisesta ja monista muista aineista. Tänä syksynä alkavat Turussa myös sosiaalityön aineopinnot ja sosiaalitieteiden aineopinnot - hakuaika alkaa elokuussa.

Opintotarjontaan on tulossa myös uutuuksia, esim. historian ja arkeologian yhteiset perusopinnot sekä mediatutkimuksen, taidehistorian ja musiikkitieteen perusopinnot alkavat uusina opintokokonaisuuksina. Molemmat opinnot järjestetään verkko-opintoina, joihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Suomi100-teemaan liittyviä kursseja, monikulttuurisuuden opintoja ym. on tarjonnassa yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Tiedustele opiskelumahdollisuuksista suoraan opistoilta!

Lisätietoja opinnoista voit kysyä opintojen suunnittelijoilta ja opintoneuvojalta, ks. yhteystiedot.
Julkaistu 22.6.2017 14:40 ,  Päivitetty 22.6.2017 14:40