in English

Tutustu syksyn 2017 ja kevään 2018 opintotarjontaan!

Avoimeen yliopisto-opetukseen sisältyy opintoja kymmenistä yliopiston oppiaineista, kaikista tiedekunnista. Opintoja järjestetään Turun yliopistossa, Porin yliopistokeskuksessa ja yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Lisäksi tarjolla on joustavia verkko-opintoja, joihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Koko opintotarjonnan yleisesittely on koottu avoimen yliopiston opintoesitteeseen.

Tarkemmat tiedot opintojen sisällöstä ja niiden opetusohjelmat, tietoa opintotarjonnasta paikkakunnitttain ja verkko-opinnoista ym. löytyy

Ilmoittautuminen opintoihin alkaa porrastetusti 7.8.2017. Ilmoittautumisajat päättyvät opintokohtaisesti. Ajat ja opintomaksutiedot ovat opintojen opetusohjelmissa.

Uutuuksia opintotarjonnassa

Uutuuksina opintotarjonnassa ovat mm. arkeologian ja historian yhteiset perusopinnot (25 op), mediatutkimuksen, taidehistorian ja musiikkitieteen perusopinnot (25 op) sekä sosiaalitieteiden aineopinnot (35 op). Uusia kursseja on tarjolla esimerkiksi biolääketieteen ja biokemian sekä kauppakorkeakoulun opinnoista.

Lisäksi tarjonnassa on aiempaan tapaan opintoja kasvatustieteellisistä aineista, psykologiasta, oikeustieteestä ja tietojenkäsittelystä, luovasta kirjoittamisesta ja monista muista aineista. Tänä syksynä voi hakea myös sosiaalityön aineopintoihin.

Suomi 100 vuotta -teemaan liittyviä kursseja, monikulttuurisuuden opintoja, luovan kirjoittamisen opintoja ym. on tarjonnassa yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Tiedustele opinnoista suoraan opistoilta!

Kysy lisätietoja opinnoista!

Tervetuloa mukaan esittelytilaisuuksiin, ks. Tapahtumat. Ohjeita opintojen suunnittelun avuksi löydät myös Opiskelu avoimessa -sivuilta.

Lisätietoja opintotarjonnasta ja erilaisista opiskelumahdollisuuksista voit kysyä myös avoimen yliopiston opintoneuvojalta ja opintojen suunnittelijoilta, ks. yhteystiedot.

Julkaistu 5.8.2017 19:20 ,  Päivitetty 6.9.2017 20:57

​Voit kysyä mahdollisuudesta tulla mukaan jo alkaneisiinkin opintoihin!

Ota yhteyttä opintojen suunnittelijaan, ks. yhteystiedot.