in English

Ennakkotietoa syksyn 2017 ja kevään 2018 opintotarjonnasta
Ennakkotietoja ensi lukuvuoden opinnoista on jo julkaistu, ks Opintotarjonta-sivu. Opintojen esittelytilaisuuksia järjestetään elokuussa Turussa, Raumalla ja verkon kautta. Koko tarjonta ja kaikkien infojen tiedot julkaistaan viimeistään kesäkuussa.

Tarjontaan sisältyy aiempaan tapaan opintoja Turun kauppakorkeakoulusta, kasvatustieteellisistä aineista, psykologiasta, oikeustieteestä, lääke- ja terveystieteistä, sosiaalitieteistä, luonnontieteistä ja tietojenkäsittelystä, historiasta, luovasta kirjoittamisesta ja monista muista aineista. Hakea voi myös sosiaalityön aineopintoihin, jotka alkavat syksyllä.

Opintotarjontaan on tulossa myös uudistuksia, esim. historian ja arkeologian yhteiset perusopinnot alkavat uutena opintokokonaisuutena. Sosiaalitieteiden perusopintoihin on tulossa sisällöllisiä muutoksia.

Suomi100-teemaan liittyviä kursseja, monikulttuurisuuden opintoja ym. tulee tarjotaan yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Tiedustele opiskelumahdollisuuksista oman paikkakuntasi opistoilta!

Lisätietoja tulevista opinnoista voit kysyä opintojen suunnittelijoilta ja opintoneuvojalta, ks. yhteystiedot.
Julkaistu 8.4.2017 16:30 ,  Päivitetty 9.4.2017 15:16