in English

Haaveena opettajankoulutus? Aloita kasvatustieteen opinnot avoimessa yliopistossa!

​Avoimessa yliopistossa voit opiskella kasvatustieteen perusopinnot 25 op ja aineopinnot 35 op. Perusopinnot alkavat syyskuussa 2016 iltaisin järjestettävinä monimuoto-opintoina Turun yliopistossa ja useissa yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Opinnot voi suorittaa myös verkko-opintoina, joihin voi osallistua miltä paikkakunnalta tahansa.

Avoimen yliopiston opintotarjontaan sisältyvät myös alkukasvatuksen, erityispedagogiikan ja aikuiskasvatustieteen perusopinnot sekä Tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön projekti 6 op ja Tilastolliset perustaidot 6 op -jakso.

Avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot voi hyväksyttää osaksi tutkinto-opintoja, jos saat opiskeluoikeuden yliopistossa. Opiskelijaksi voit hakea pääsykokeiden lisäksi myös avoimen yliopiston väylän kautta.

Tutustu opintotarjontaan ja kysy lisätietoja!

Julkaistu 2.7.2015 16:50 ,  Päivitetty 20.6.2016 19:42