in English

Historian opinnoilla saat tietoa ja taitoja oman aikamme ilmiöiden ymmärtämiseen
Tämä päivä on jokaisella säikellään kiinni eilisessä. Ilman menneen ymmärtämistä ei ole ymmärrystä nykyisyydestä ja tietoa tulevaisuuden ratkaisuihin. Siksi emme voi tyytyä tapahtumien pintailmiöihin, vaan on pyrittävä ymmärtämään niiden taustoja syvemmältä ja kokonaisvaltaisemmin. Historian opinnoilla voit hankkia tiedollisia, taidollisia ja käsitteellisiä valmiuksia tarkastella kriittisesti menneisyyttä ja sitä koskevaa tutkimusta.

A
rkeologian ja historian yhteiset perusopinnot (25 op) alkavat avoimessa yliopistossa ensi viikolla. Voit osallistua integroituun opetukseen yliopistossa tai osallistua verkko-opintoihin, jotka voi suorittaa täysin etäopiskeluna. Perusopinnoista voi valita myös yksittäisiä opintojaksoja kuten Suomen historian linjat ja murrokset 5 op -jakson. Tervetuloa mukaan verkon välityksellä pidettävään infotilaisuuteen maanantaina 28.8.2017 klo 18.00 - 18.45!
Avoimessa yliopistossa voi opiskella myös kulttuurihistorian perus- ja aineopinnot. Opinnot järjestetään verkko-opintoina ja niistä voi suorittaa myös yksittäisiä jaksoja, esimerkiksi Kulttuurihistorian aikakaudet 5 op. Opintojen aloitustilaisuus pidetään verkon välityksellä maanantaina 4.9.2017 klo 18.00 - 18.45. Tervetuloa mukaan!

Suomi 100 vuotta -teemaan liittyviä opintoja järjestetään avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Kysy lisätietoja opistoista!

Julkaistu 27.8.2017 13:45 ,  Päivitetty 6.9.2017 11:38