in English

Humanististen ja yhteiskuntatieteellisten opintojen monipuolisessa tarjonnassa myös uusia verkko-opintoja

​Avoimeen yliopisto-opetukseen sisältyy monia opintoja historia-aineista, kulttuurien ja taiteiden tutkimuksen oppiaineista, klassillisten kielten ja antiikin kulttuurin aineista sekä suomen kielestä. Opintoja järjestetään oppiaineesta riippuen Turun yliopistossa integroituna opetuksena ja ilta-aikaan. Lisäksi tarjolla on verkko-opintoja.

Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelman opintoja - digitaalinen kulttuuri, kulttuuri- ja elämysmatkailu, kulttuuriperinnön tutkimus, kulttuurituotannon suunnittelu, maisemantutkimus, museologia - voi opiskella Porin yliopistokeskuksessa, muutamia kursseja myös verkko-opintoina. Kulttuurituotannon suunnitttelun opintoihin sisältyvä projektiseminaari on opintotarjonnassa myös Turussa.

Yhteistyöoppilaitoksissa on tarjolla muun muassa luovan kirjoittamisen perus- ja aineopintoja sekä eri aineiden opintoja Suomi 100 vuotta -teemaan liittyen.

Uusina verkko-opintoina alkavat Arkeologian ja historian perusopinnot sekä Mediatutkimuksen, taidehistorian ja musiikkitieteen yhteiset perusopinnot. Verkko-opintoina voi opiskella myös Mediakasvatus 5 op -kurssin, uskontotieteen perusopinnot, kulttuurihistorian perus- ja aineopinnot, Länsimaisen urheilun kulttuurihistoria -kurssin ja Liikenteen kulttuurihistoria -kurssin.

Yhteiskuntatieteellisistä oppiaineista voi opiskella Turun yliopistossa integroituna opetuksena järjestettäviä filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin opintoja. Lisäksi tarjonnassa on sosiaalitieteiden perus- ja aineopinnot sekä sosiaalityön aineopinnot. Verkko-opintoina on tarjolla psykologian perus- ja aineopinnot, East Asian Studies -kursseja sekä poliittisesta historiasta Näkökulmia uuteen sotahistoriaan 5 op ja Kuva ja propaganda 5 op -kurssit.

Tutustu koko opintotarjontaan!

Tervetuloa opintojen esittelytilaisuuteen 22.8. klo 17 - 19 Turun kaupungin pääkirjastoon!

Voit kysyä lisätietoja opinnoista myös avoimen yliopiston opintoneuvojalta ja opintojen suunnittelijoita. Muutamista opetusohjelmista puuttuu vielä opetusaikoja ja ne julkaistaan 15.8. tai heti sen jälkeen.

Julkaistu 5.8.2017 18:55 ,  Päivitetty 13.8.2017 12:22