in English

Kasvatustieteellisiä opintoja Turussa, yhteistyöoppilaitoksissa ja verkko-opintoina

Avoimessa yliopistossa voit opiskella joustavasti kasvatustieteellisiä opintoja - aikuiskasvatustiedettä, alkukasvatusta, erityispedagogiikkaa ja kasvatustiedettä.

Opinnot sopivat ammatilliseksi lisäkoulutukseksi ja yleissivistyksesi kaikille kiinnostuneille. Tutkinto-opintoihin tähtääville opinnot tarjoavat mahdollisuuksia hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai maisterihaun kautta. Opinnot antavat myös valmiuksia pääsykokeisiin, ja jos saat opiskelupaikan, voit hyväksyttää suoritukset osaksi tutkinto-opintojasi.

Perus- ja aineopintoja on oppiaineesta riippuen tarjolla monimuoto-, lähi- ja verkko-opintoina. Lähi- ja monimuoto-opintoja järjestetään Turussa ja lisäksi useissa yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Voit valita myös yksittäisiä opintojaksoja oman kiinnostuksesi mukaan.

Kasvatustieteellisten opintojen esittelytilaisuus pidetään 23.8.2018 klo 17 - 18 verkkovälitteisesti. Tervetuloa kuulemaan erilaisista opiskelumahdollisuuksista ja erilaisiin tavoitteisiin sopivien opintojen valinnasta!

Julkaistu 1.8.2018 22:50 ,  Päivitetty 1.8.2018 22:50