in English

Kasvatustieteen perus- ja aineopinnot voi aloittaa tammikuussa verkko-opintoina

​Kasvatustieteen perusopinnot (25 op) alkavat verkko-opintoina 10.1.2018. Opinnoista voi valita myös yksittäisiä opintojaksoja, esimerkiksi Johdatus kasvatustieteisiin 4 op. Verkko-opintojen aloitus- ja ohjaustilaisuus pidetään netin kautta 10.1.2018 - tilaisuuteen voivat osallistua kaikki kiinnostuneet!

Kasvatustieteen aineopinnot (35 op) on tarkoitettu perusopinnot suorittaneille. Myös aineopinnot voi opiskella joustavina verkko-opintoina. Aloitus- ja ohjaustilaisuus pidetään netin kautta 4.1.2018.

Kasvatustieteen opinnot avoimessa yliopistossa sopivat monenlaisiin tavoitteisiin. Ne sopivat hyvin kasvatustieteellisen alan tutkinto-opintoihin tähtääville ja sivuaineiksi muihin opintoihin.

Opinnot antavat tietoja ja taitoja myös työelämän tarpeisiin esimerkiksi HR-tehtävissä työskenteleville tai henkilöstöalalle tähtääville, koulutussuunnittelijoille, esimiestehtävissä ja erilaisissa ohjaustehtävissä työskenteleville.

Julkaistu 10.12.2017 15:00 ,  Päivitetty 10.12.2017 16:13