in English

Kesäopintoja avoimessa yliopistossa

​Avoimessa yliopistossa voi kesällä opiskella joustavina verkko-opintoina mm. psykologian, kasvatustieteiden ja maantieteen opintojaksoja. Humanistisista opinnoista tarjolla on Liikenteen kulttuurihistoria 5 op -verkkokurssi. Kesällä voi suorittaa myös Johdatus oikeustieteeseen 2 op -verkkokurssin. Hallinto-oikeuden kurssi järjestetään Turussa lähiopetuksena.

Turun kauppakorkeakoulun kurssitarjontaan sisältyy mm. Organisaatiokäyttäytyminen ja johtajuus 6 op, Tilastotieteen perusteet 3 op ja Työoikeus 6 op. Opetus pidetään ilta-aikaan.

Turun kesäyliopistossa on lähiopetuksena tarjolla mm. kasvatustieteen perusopinnot 25 op ja erityispedagogiikan perusopinnot 25 op sekä kieli- ja viestintäkursseja.

Kesäopinnot alkavat touko-kesäkuussa. Ilmoittautuminen Turun yliopiston itse järjestämiin opintoihin alkaa 9.4. Ilmoittautuminen Turun kesäyliopiston järjestämiin opintoihin on jo käynnissä - ilmoittaudu ensin suoraan kesäyliopistoon.

Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille useimmat avoimena yliopisto-opetuksena järjestettävät opinnot ovat maksuttomia lukuunottamatta Turun kesäyliopiston opintoja, jotka ovat maksullisia kaikille (ks. hinnat opiskelijoille).

Julkaistu 26.3.2018 18:40 ,  Päivitetty 3.4.2018 23:58