in English
 
 
Kesäopintoja avoimessa yliopistossa

​Avoimessa yliopistossa voi kesällä opiskella joustavina verkko-opintoina mm. psykologian, kasvatustieteiden ja maantieteen opintojaksoja. Humanistisista opinnoista tarjolla on Liikenteen kulttuurihistoria 5 op -verkkokurssi. Kesällä voi suorittaa myös Johdatus oikeustieteeseen 2 op -verkkokurssin. Hallinto-oikeuden kurssi järjestetään Turussa lähiopetuksena.

Turun kauppakorkeakoulun kurssitarjontaan sisältyy mm. Organisaatiokäyttäytyminen ja johtajuus 6 op, Tilastotieteen perusteet 3 op ja Työoikeus 6 op. Opetus pidetään ilta-aikaan.

Turun kesäyliopistossa on lähiopetuksena tarjolla mm. kasvatustieteen perusopinnot 25 op ja erityispedagogiikan perusopinnot 25 op sekä kieli- ja viestintäkursseja.

Kesäopinnot alkavat touko-kesäkuussa. Ilmoittautuminen Turun yliopiston itse järjestämiin opintoihin alkaa 9.4. Ilmoittautuminen Turun kesäyliopiston järjestämiin opintoihin on jo käynnissä - ilmoittaudu ensin suoraan kesäyliopistoon. 

Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille avoimena yliopisto-opetuksena järjestettävät opinnot ovat maksuttomia lukuunottamatta Turun kesäyliopiston järjestämiä opintoja, joissa on opiskelijoille alemmat maksut. Maksuttomista opinnoista on omat hakukohteensa Avoimen Nettiopsussa (opiskelijakiintiöt täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).

Katso tarkemmat tiedot koko opintotarjonnasta, ilmoittautumisesta, maksuista ym. kesän opetusohjelmista.

Opetusohjelmia julkaistaan parhaillaan ja kaikki tiedot ovat nähtävissä viimeistään 21.3.2018.

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 6.3.2018 16:50 ,  Päivitetty 6.3.2018 21:14