in English

Kiinnostaako kasvatus ja koulutus yhteiskunnallisina ja kulttuurisina ilmiöinä? Osallistu verkkokurssille!

​Kasvatus- ja koulutussosiologia 4 op -verkkokurssilla käsitellään mm. koulutuksen historiallista muotoutumista ja koulutuksen yhteiskunnallisia tehtäviä. Lisäksi pohditaan esimerkiksi kasvatukseen, koulutukseen ja sukupuoleen liittyviä kysymyksiä sekä kasvatussosiologista nuorisotutkimusta.

Opintojakso on osa kasvatustieteen perusopintoja ja sen voi suorittaa yksittäisenä jaksona. Verkkokurssi järjestetään 25.10. - 8.12.2017. Opintohin sisältyville luennoille voi osallistua Turun yliopistossa ja verkon kautta.

Huom! Jos linkki ei aukea suoraan opintojakson opetusohjelmaan, klikkaa uudestaan!

Julkaistu 18.10.2017 18:00 ,  Päivitetty 18.10.2017 18:00