in English

Lihavuus, ravitsemus, aivot, geenit, liikunta... Lihavuus-verkkokurssi alkaa 15.1.

​Lääketieteen alaan kuuluvalla Lihavuus 3 - 4 op -opintojaksolla käsitellään lihavuuden vaikutusta elimistön toimintaan, lihavuutta yksilön kokemuksena ja yhteiskunnallisena ilmiönä sekä lihavuuden hoitomuotoja mukaan lukien elintapamuutoksia ja laihduttamista.  ¨

Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina 15.1.2018 alkaen. Se koostuu asiantuntijoiden luentotallenteista (katso tarkemmat tiedot luennoista opetusohjelmasta), verkkotyöskentelystä ja tentistä. Opintojaksolle voi osallistua paikkakunnasta riippumatta tenttiä lukuun ottamatta. Opintomaksu on 60 euroa.

Opinnot soveltuvat erityisesti terveydenhuoltoalan sekä muiden alojen työntekijöille ja opiskelijoille, joiden on tärkeätä ymmärtää lihavuuden vaikutukset ihmisen terveyteen ja osata antaa elintapaohjausta.

Huom! Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoille on opintojaksolle oma ilmoittautumisohjeensa.

Julkaistu 29.12.2017 16:35 ,  Päivitetty 30.12.2017 18:01