in English

Kevätlukukauden opintoja tarjolla vielä maalis-huhtikuussa
Maalis- ja huhtikuussa alkavista opinnoista löytyy tietoa Opetusohjelmat kevät 2017 -listasta. Katso opinnot, joissa on Auki-merkintä. Jos linkki ei aukea suoraan Kevät 2017 -sivulle, klikkaa linkkiä uudestaan!

Voit tiedustella mahdollisuudesta tulla mukaan myös jo alkaneisiin opintoihin. Tarkista ilmoittautumisajat opetusohjelmista!

Seuraavassa on poimintoja Turussa ja Porin yliopistokeskuksessa järjestettävistä opinnoista ja verkko-opinnoista:

Tammi-helmikuussa alkaneita opintoja - vielä voi tulla mukaan mm. seuraaviin opintoihin:

• Kasvatustieteen perusopinnot 25 op tai yksittäisiä jaksoja, verkko-opinnot, ilmoittautua voi 31.3. saakka.
  • Kasvatustiede: Kasvatus- ja koulutussosiologia 4 op verkko-opinnot 20.2. - 21.4.

Maaliskuussa alkavia opintoja mm.

• Ympäristötiede: Luonnonvarojen riittävyys ja käyttö 4 op, lähiopetus 20.3. - 23.4. TY:ssa
  • Erityispedagogiikka (aineopinnot): Puheen, kielen ja kommunikaation vaikeudet 3 op, verkko-opinnot
  • Oikeustiede: Oikeushistoria 6 op, integroitu opetus 24.3. - 31.5. TY:ssa (edeltävät opinnot: Johdatus oikeustieteeseen)
  • Ympäristötiede: Ympäristönsuojelun lainsäädäntö ja hallinto 3 op, verkko-opinnot 27.3. – 30.4.
  • Kulttuuri- ja elämysmatkailu: Paikan ja ajallisuuden ulottuvuuksia matkailussa 3 op, opetus Porin yliopistokeskuksessa 27.3. - 20.4.

Huhtikuussa alkavia opintoja

• Alkukasvatus: Matematiikka ja ympäristöoppi 4 op, lähiopetus Turun kesäyliopistossa 21.4. - 20.5. Ilmoittaudu ensin kesäyliopistoon 15.3. mennessä.
  • Inledning till juridisk svenska 2 op, lähiopetus Turun kesäyliopistossa 24.4. - 29.5. ma ja ti klo 17 - 19.30. Ilmoittaudu ensin kesäyliopistoon 10.4. mennessä.

Opintoja, joihin voi ilmoittautua koko kevätlukukauden ajan 30.4. asti:

• Johdatus oikeustieteeseen 2 op, verkkokurssi
  • Hoitotieteen perusopinnot 25 op (kirjatentteinä)
  • lisäksi Suomi toisena ja viereenä kielenä ym. kirjatenttejä

Tutustu myös kesän opintotarjontaan - opintoja alkaa jo toukokuussa!

Julkaistu 27.1.2017 15:30 ,  Päivitetty 19.3.2017 13:54