in English

Luonnontieteellisiä opintoja - maasta taivaaseen

​Avoimessa yliopistossa voit tutustua yliopiston opintoihin useissa luonnontieteellisissä aineissa. Opinnot antavat hyvän perustan yliopistoon tähtääville. Ne sopivat myös ammatilliseksi lisäkoulutukseksi esimerkiksi terveydenhoito-, ympäristö- ja koulutusalalla työskenteleville.

Opintotarjonnassa on lukuvuosittain seuraavia opintoja:

Maantieteen perusopinnot 27 op voi opiskella verkko-opintoina, joihin voi osallistua miltä paikkakunnalta tahansa. Maantiede on luonteensa mukaisesti aluetutkimusta; siinä tarkastellaan luonnon, kulttuurin, ihmistoiminnan ja yhteiskunnan vuorovaikutusta kokonaisvaltaisesti ja alueellisesti. Opinnoissa tutustutaan myös kartografian ja geoinformatiikan menetelmiin havainnollistaa alueellista tietoa. Perusopinnoista voi valita myös yksittäisiä eri aiheita käsitteleviä jaksoja, esim. Klimatologia 3 op.

Kesällä 2017 voi opiskella maantieteen yksittäisiä opintojaksoja itsenäisesti suoritettavina verkko-opintoina.

Ympäristötieteen opinnot sopivat kaikille ympäristönsuojelusta ja elinympäristöstämme kiinnostuneille. Ympäristötieteen perusopinnot 25 opjärjestetään integroitun opetuksena (päiväaikaan) Turun yliopistossa sekä verkko-opintoina. Perusopinnoista on tarjolla yksittäisiä opintojaksoja - tutustu aiheisiin!

Kesällä 2017 ympäristötieteen opintotarjontaan sisältyy useita yksittäisiä jaksoja.

Luonnontieteellisistä opinnoista on tarjolla syksyllä myös biologian, fysiikan, geologian, kemian ja muiden aineiden opintoja. Kysy lisätietoja!

Tutustu oppiaineisiin ja opetusohjelmiin!

Julkaistu 2.7.2016 21:50 ,  Päivitetty 8.4.2017 16:04