in English

Miltä tulevaisuus näyttää? Voiko visionäärisyyttä oppia? Tulevaisuudentutkimuksen opinnot alkavat tammikuussa!

​Tulevaisuudentutkimus on tiedonala, joka tarjoaa tietoa, työkaluja ja menetelmiä vaihtoehtoisten tulevaisuuksien hahmottamisen, analysoinnin ja tekemisen sekä päätöksenteon tueksi.

Tulevaisuudentutkimuksen opinnot antavat valmiuksia analysoida kriittisesti yhteiskunnallista tulevaisuuskeskustelua ja osallistua siihen vahvalla tietopohjalla. Tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä ja ennakointia voi hyödyntää monissa erilaisissa työtehtävissä niin julkisella kuin yrityssektorilla, järjestötoiminnassa ja myös yrittäjänä.

Tulevaisuudentutkimuksen opintokokonaisuus 25 op alkaa monimuoto- ja verkko-opintoina tammikuussa 2018. Voit myös valita yksittäisiä opintojaksoja. Opinnot ovat tarjonnassa Turun yliopiston lisäksi yhteistyöoppilaitoksissa Helsingissä, Kotkassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Rovaniemella.

Julkaistu 13.11.2017 20:50 ,  Päivitetty 13.11.2017 21:01