in English

Monikulttuurisuuden opintoja yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea

Oletko kiinnostunut monikulttuurisuuden, siirtolaisuuden ja rasismin kysymyksistä sekä näihin kohdistuvasta tutkimuksesta? Monikulttuurisuuden opintokokonaisuudessa ja sen yksittäisillä opintojaksoilla näitä aiheita tarkastellaan monitieteisistä näkökulmista. Opinnot sopivat kaikille kiinnostuneille pohjakoulutuksesta riippumatta.

Opinnot sopivat erityisesti myös siirtolaisten ja pakolaisten parissa työskenteleville, esimerkiksi opetuksen, sosiaalitoimen, terveydenhuollon, psykologian, hallinnon ja juridiikan aloilla tai monikulttuurisissa työympäristöissä.

Monikulttuurisuuden opintokokonaisuus 25 op tai opintojaksoja on tarjolla syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana kesäyliopistossa, kansalais- ja kansanopistossa eri puolilla Suomea. Opinnot järjestetään monimuoto-opintoina ilta-aikaan syyskuun puolivälistä alkaen.

Ilmoittaudu ensin opinnot järjestävään opistoon ja sen jälkeen opiston antamien ohjeiden mukaan Avoimen yliopiston Nettiopsussa. Ilmoittautumisajat vaihtelevat opistoittain - ota yhteyttä suoraan opistoon!

Julkaistu 5.8.2017 18:50 ,  Päivitetty 5.8.2017 18:50