in English

Johdatus oikeustieteeseen -verkkokurssi ja muita oikeustieteellisiä opintoja avoimessa yliopistossa
Turun yliopiston tutkinto-opiskelijaksi voi hakea myös avoimen yliopiston väylän kautta.

Avoimen yliopiston opintotarjonnassa on lukuvuosittain useita Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan ON-tutkintoon kuuluvia opintojaksoja: oikeustieteen perusopinnot, aineopintojen perusteiden oikeudenalojen opintojaksoja ja muita opintoja.

Opintoihin osallistumisen edellytyksenä avoimessa yliopistossa on Johdatus oikeustieteeseen 2 - 5 op -kurssin suorittaminen. Kurssin voi suorittaa TY:ssa syyslukukaudella lähiopetuksena tai verkko-opintoina, jotka ovat tarjolla ympäri vuoden.

Kevään 2017 tarjontaan kuuluva Oikeushistoria 6 op -opintojakso alkaa TY:ssa integroituna opetuksena 24.3. Turun kesäyliopistossa on tarjolla Inledning till juridisk svenska 2 op 24.4. alkaen ja muita oikeustieteellisiä opintoja kesän aikana.

Oikeustieteellisiä opintoja järjestetään myös muissa avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa. Katso tarkemmat tiedot opetusohjelmista opintojen esittelysivuilla. Syksyn 2016 tietoja julkaistaan kevään aikana.

Esittelysivuilta löydät myös ohjeita opintojen suunnitteluun. Tutkintoon tähtääville opintojen suorittaminen antaa valmiuksia pääsykokeisiin osallistumiseen ja tarjoaa mahdollisuuden hakea tiedekuntaan myös avoimen yliopiston väylän kautta. Katso esittelyvideo!

Lisätietoja voit kysyä opintojen suunnittelijalta. Yhteystiedot löytyvät opintojen esittelysivuilta.

Julkaistu 8.3.2017 7:30 ,  Päivitetty 8.3.2017 7:30