in English

Johdatus oikeustieteeseen -verkkokurssi ja muita oikeustieteellisiä opintoja avoimessa yliopistossa

Avoimen yliopiston opintotarjonnassa on useita Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan ON-tutkintoon kuuluvia opintojaksoja: oikeustieteen perusopinnot, oikeudenalojen perusteiden opintojaksoja ja muita opintoja.

Opintoihin osallistumisen edellytyksenä on Johdatus oikeustieteeseen 2 op -kurssin suorittaminen. Kurssin voi suorittaa osallistumalla elokuussa TY:ssa järjestettävään lähiopetukseen tai verkkokurssille. Verkkokurssi on tarjolla ympäri vuoden.

Johdatus oikeustieteeseen -kurssi ja muita oikeustieteellisiä opintoja järjestetään myös avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa.

Katso tarkemmat tiedot opintotarjonnasta ja opetusohjelmista opintojen esittelysivuilta

Esittelysivuilta löydät myös ohjeita opintojen suunnitteluun. Tutkintoon tähtääville opinnot antavat valmiuksia pääsykokeisiin ja ne tarjoavat myös mahdollisuuden hakea tiedekuntaan avoimen yliopiston väylän kautta. Katso esittelyvideo!

Lisätietoja voit kysyä opintojen suunnittelijalta. Yhteystiedot löytyvät opintojen esittelysivuilta.

Julkaistu 5.8.2017 18:40 ,  Päivitetty 7.8.2017 18:31