in English

Tiesitkö, että kasvatustieteelliset opinnot sopivat monenlaisiin opiskelutarpeisiin?
​Kasvatustieteiden opinnot avoimessa yliopistossa soveltuvat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille.

Monipuoliset opinnot antavat tietoa ja taitoja työelämän tarpeisiin esimerkiksi henkilöstön kehittäjille, koulutussuunnittelijoille ja esimiestehtävissä toimiville.

Tutkintoon tähtääville opinnot antavat valmiuksia pääsykokeisiin tutustuttamalla kasvatustieteelliseen tieteenalaan. Lisäksi opinnot tarjoavat mahdollisuuden hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai muiden erillishakujen kautta. Kasvatustieteen opintoja voi hyödyntää myös erilaisiin opettaja- ja ohjaajakoulutuksiin.

kasvatusvideo.jpg

Katso Kasvatusalalle?-video

Opintoja järjestetään monimuoto-opintoina Turussa ja yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea ja lisäksi joustavina verkko-opintoina. Voit myös opiskella yksittäisiä opintojaksoja.
Julkaistu 16.9.2017 15:10 ,  Päivitetty 20.9.2017 19:31