in English

Tiesitkö, että kasvatustieteen opinnot sopivat monenlaisiin opiskelutarpeisiin?
​Kasvatustieteen opinnot avoimessa yliopistossa soveltuvat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille.

Tutkintoon tähtääville opinnot antavat valmiuksia pääsykokeisiin tutustuttamalla kasvatustieteelliseen tieteenalaan. Lisäksi opinnot tarjoavat mahdollisuuden hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai muiden erillishakujen kautta. Opintoja voi hyödyntää myös erilaisiin opettaja- ja ohjaajakoulutuksiin.

Monipuoliset kasvatustieteen opinnot antavat tietoa ja taitoja myös työelämän tarpeisiin eri aloille esimerkiksi henkilöstön kehittäjille ja esimiestehtävissä toimiville.

Katso Kasvatusalalle?-video!

kasvatusvideo.jpg

Kasvatustieteen perus- ja aineopintoja järjestetään iltaisin pidettävinä monimuoto-opintoina Turussa ja yhteistyöoppilaitoksissa. Opinnot voi suorittaa myös ajan ja paikan suhteen joustavina verkko-opintoina.

Tutustu esittelysivuilta löytyviin opetusohjelmiin ja tervetuloa mukaan esittelytilaisuuksiin!

Lisätietoja opinnoista ja neuvoja omiin opiskelusuunnitelmiin voit kysyä opintojen suunnittelijoilta.
Julkaistu 31.7.2016 22:25 ,  Päivitetty 8.1.2017 0:03