in English

Johtamisen ja organisoinnin, laskentatoimen ja rahoituksen ym. kursseja Turun kauppakorkeakoulun III periodilla alkuvuodesta 2018
​Turun kauppakorkeakoulun avoimena yliopisto-opetuksena on tammikuussa alkavalla III opetusperiodilla tarjolla Turussa mm. seuraavia kursseja: Kustannuslaskennan perusteet 3 op (opetus iltaisin), Kirjanpito ja tilinpäätös 4 op (opetus iltaisin), Toimitusketjujen johtamisen perusteet 6 op, Johtamisen perusteet 3 op (verkkokurssi), Työpsykologia 6 op (verkkokurssi) sekä talousmaantieteen opintoihin kuuluva Globalisation and Corporate Responsibility 5 ECTS (verkkokurssi). Ilmoittautuminen III periodin kursseille alkaa 7.12.2017. Tarkemmat tiedot ovat opetusohjelmissa. Tutustu koko kurssitarjontaan!

Kursseja on tarjolla myös Porin yksikössä ja yhteistyöoppilaitoksissa ympäri vuoden. Yhteistyöoppilaitoksissa kevätlukukaudella 2018 mm. Human Resource Management 5 ECTS ja Muutoksen johtaminen 5 op -kurssit.
Julkaistu 3.10.2017 20:15 ,  Päivitetty 14.11.2017 23:06