in English

Palvelujen johtaminen, Yrittäjyys, Sopimusoikeus ym. kursseja Turun kauppakorkeakoulun II periodilla lokakuussa
​Turun kauppakorkeakoulun lokakuussa alkavalla II opetusperiodilla on avoimena yliopisto-opetuksena tarjolla mm. seuraavia kursseja: Organisaatiokäyttäytyminen ja johtajuus 6 op, Palvelujen johtaminen 6 op, Yrittäjyys 3 op, Kuljetustoiminnot ja -markkinat 6 op, International Business Management 6 ECTS, Suomen talouden rakenne ja kehitys 6 op, Sopimusoikeus 6 op, Tilastotieteen perusteet 3 op, Tietojärjestelmien mallintaminen 5 op.

Ilmoittautuminen opintohin alkaa 4.10.2017. Tarkemmat tiedot ovat opetusohjelmissa.

Tutustu kauppakorkeakoulun koko kurssitarjontaan! Kursseja on tarjolla ympäri vuoden.
Kauppakorkeakoulun kursseja järjestetään avoimena yliopisto-opetuksena myös Porin yksikössä.

Lisäksi opintoja on tarjolla avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa, syksyllä mm. Organisoinnin ja johtamisen opintoihin kuuluvat Muutoksen johtaminen 5 op -kurssi ja Organisaatiot ja johtaminen 5 op.

Katso tarkempia tietoja opintojen esittelysivuilta ja kysy lisää!
Julkaistu 29.8.2017 11:25 ,  Päivitetty 29.8.2017 12:08