in English

Johtamisen ja organisoinnin, laskentatoimen ja rahoituksen ym. kursseja Turun kauppakorkeakoulun III periodilla alkuvuodesta 2018
​Turun kauppakorkeakoulun avoimena yliopisto-opetuksena on tammikuussa alkavalla III opetusperiodilla tarjolla Turussa mm. seuraavia kursseja: Kustannuslaskennan perusteet 3 op (opetus iltaisin), Johtamisen perusteet 3 op (verkkokurssi), Työpsykologia 6 op (verkkokurssi), Toimitusketjujen johtamisen perusteet 3 op, Yritysjuridiikan perusteet 3 op sekä talousmaantieteen opintoihin kuuluva Globalisation and Corporate Responsibility 5 ECTS (verkkokurssi). Lisäksi kymmeniä muita kursseja, myös kielten ja liikeviestinnän kursseja. Ilmoittautumisaika III periodin kursseille on 7.12. - 31.12.2017, osalle kursseista 3.1.2018 asti. Tarkemmat tiedot ovat opetusohjelmissa. Tutustu koko kurssitarjontaan!

Avoimen yliopiston kursseja on tarjolla myös Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä ja yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Yhteistyöoppilaitoksissa on kevätlukukaudella 2018 tarjolla Muutoksen johtaminen 5 op, Organisaatiot ja johtaminen 5 op sekä Human Resource Management 5 ECTS -kurssit. Ilmoittaudu ensin suoraan opinnot järjestävään oppilaitokseen!

Seuraava opetusperiodi Turussa ja Porin yksikössä alkaa 5.3.2018. Ilmoittautuminen periodin kursseille alkaa helmikuussa. Katso tarkemmat tiedot esittelysivuilta!

Julkaistu 20.11.2017 11:00 ,  Päivitetty 29.12.2017 17:21