in English

Psykologian, sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opinnot alkavat syyskuussa
Psykologian perusopinnot järjestetään monimuoto- ja verkko-opintoina Turun yliopistossa. Verkko-opinnot voi suorittaa täysin etäopiskeluna. Lisäksi perusopintoja on tarjolla mm. Helsingin aikuisopistossa, ​Kirkkonummen kansalaisopistossa, Hiiden opistossa, Porin kesäyliopistossa, Sastamalan opistossa ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa Ylivieskassa. Voit opiskella perusopinnoista myös yksittäisiä opintojaksoja.

Psykologian aineopinnot voi aloittaa ja opiskella joustavasti verkko-opintoina.

Sosiaalitieteiden perusopinnot voi opiskella Turun yliopistossa (lähi- ja verkko-opintoja). Opinnot järjestetään myös Alkio-opistossa ja Työväen Akatemiassa. Perusopinnot suorittaneille on tarjolla sosiaalitieteiden aineopinnot TY:ssa.

Sosiaalityön aineopinnot järjestetään lähiopetuksena Turun yliopistossa. Opetus pidetään ilta-aikaan ja lauantaisin. Hakuaika opintoihin on 9.8. - 31.8.2018, katso tarkemmat tiedot opetusohjelmasta.

Tutustu opetusohjelmiin ja myös muihin yhteiskuntatieteellisiin opintoihin avoimessa yliopistossa!

Tutustu myös uuteen monialaiseen Sote-akatemian Uudistuvan sosiaali- ja terveydenhuollon perusteet -opintokokonaisuuteen!

Julkaistu 2.8.2018 17:15 ,  Päivitetty 2.8.2018 17:15