in English

Oletko kiinnostunut psykologian opinnoista?

Psykologian opintoja on tarjolla avoimessa yliopistossa monella eri tavalla. Opinnot sopivat niin tutkintoon tähtääville kuin työelämän tarpeisiin ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita psykologiasta tieteenalana.

Psykologian perusopinnot 25 op alkavat Turun yliopistossa iltaisin pidettävinä monimuoto-opintoina 29.8.2017 alkaen. Ryhmään mahtuu 25 opiskelijaa. Perusopinnot voi opiskella myös verkko-opintoina, jotka on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 10.8.2017.

Perusopinnot ovat tarjolla myös Helsingin aikuisopistossa, Järveenpään Opistossa ja Keravan opistossa, Kirkkonummen kansalaisopistossa, Rauman kansalaisopistossa, Turun kristillisessä opistossa ja Työväen Akatemiassa. Ota yhteyttä suoraan opinnot järjestävään oppilaitokseen ja ilmoittaudu ensin oppilaitokseen!

Psykologian aineopinnot 35 op voi opiskella verkko-opintoina. Aineopinnot voi aloittaa heti, kun perusopinnot on suoritettu vähintään hyvin tiedoin.

Perus- ja aineopinnoista voi opiskella myös yksittäisiä opintojaksoja.

Katso haastatteluvideo, jossa Emmi ja Julia kertovat kokemuksistaan psykologian opinnoista avoimessa yliopistossa!

Lue lisää opintojen esittelysivuilta ja opetusohjelmista! Kysy lisätietoja opintojen suunnittelijalta ja opintosihteeriltä, yhteystiedot löydät esittelysivulta.

Julkaistu 27.6.2017 23:30 ,  Päivitetty 27.6.2017 23:58