in English

Psyykkiset traumat -kurssin asiantuntijaluennot tarjolla syksyllä myös yhteistyöoppilaitoksissa

​Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opetussuunnitelman mukainen Psyykkiset traumat 3 op -opintojakso järjestetään loka-marraskuussa 2018.

Opintojakson tavoitteena on lisätä traumojen ymmärtämistä yksilöpsykologisesta, sosiaalisesta ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta. Lisäksi tavoitteena on antaa valmiuksia kriisissä olevan ihmisen kohtaamiseen ja tukemiseen. Opintojen vastuuopettajana toimii prof. Jyrki Korkeila.

Kurssiin sisältyy useita asiantuntijoiden pitämiä luentoja, jotka välitetään Turun yliopistosta yhteistyöoppilaitoksille eri puolille Suomea.

Tiedot kurssin sisällöstä ja opintoja tarjoavista kesäyliopistoista, kansalais- ja kansanopistoista löydät opintojen esittelysivulla olevista opetusohjelmista. Ilmoittaudu ensin suoraan opinnot järjestävään oppilaitokseen.

Tutustu opetusohjelmiin!

Julkaistu 17.5.2018 20:10 ,  Päivitetty 17.5.2018 21:02