in English

Sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opintoja avoimessa yliopistossa

Oletko kiinnostunut sosiaalipolitiikasta, sosiaalityöstä, sosiologiasta ja taloussosiologiasta? Sosiaalitieteiden opinnot avoimessa yliopistossa sopivat tutkinto-opintoihin tähtääville, työelämän tarpeisiin ja kaikille näiden alojen kysymyksistä kiinnostuneille. Avoimen yliopiston kautta voit aloittaa myös opintopolun kohti sosiaalityöntekijän pätevyyttä.

Sosiaalitieteiden perusopinnot 25 op alkavat syyskuussa ja niihin voi osallistua Turun yliopistossa ja nyt myös yhteistyöoppilaitoksissa. Tarkemmat tiedot opintojen toteutuksesta ja opintojen järjestäjistä löydät opintojen esittelysivulla olevista opetusohjelmista.

Uusina opintoina ovat tarjolla sosiaalitieteiden aineopinnot 35 op. Opintoihin voivat osallistua perusopinnot tai vastaavat opinnot suorittaneet. Aineopinnot alkavat syksyllä ja ne järjestetään integroituna opetuksena Turun yliopistossa.

Ilmoittautuminen perus- ja aineopintoihin on käynnissä.

Avoimessa yliopistossa on mahdollista opiskella myös sosiaalityön aineopinnot 35 op. Opinnoissa painottuvat sosiaalityön menetelmät eri ikäisten ihmisten kohdalla, monikulttuurisuus, sosiaalityön perusteet ja traditiot. Haku Turun yliopistossa järjestettäviin opintoihin päättyy 31.8.2017.

Julkaistu 23.8.2017 22:25 ,  Päivitetty 24.8.2017 20:35