in English

Sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opintoja avoimessa yliopistossa

Oletko kiinnostunut sosiaalipolitiikan, sosiaalityön, sosiologian ja taloussosiologian opinnoista? Sosiaalitieteiden opinnot avoimessa yliopistossa sopivat tutkinto-opintoihin tähtääville, työelämän tarpeisiin ja kaikille näiden alojen kysymyksistä kiinnostuneille. Avoimen yliopiston kautta voit aloittaa myös opintopolun kohti sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Tutustu opintotarjontaan ja tervetuloa sosiaalitieteiden infotilaisuuteen Turun yliopistossa 24.8. klo 18.30!

Sosiaalitieteiden perusopinnot 25 op alkavat syyskuussa ja niihin voi osallistua Turun yliopistossa ja nyt ensimmäistä kertaa myös yhteistyöoppilaitoksissa. Tarkemmat tiedot opintojen toteutuksesta ja opintojen järjestäjistä löydät opintojen esittelysivulla olevista opetusohjelmista.

Uusina opintoina ovat tarjolla sosiaalitieteiden aineopinnot 35 op. Opintoihin voivat osallistua perusopinnot tai vastaavat opinnot suorittaneet. Aineopinnot alkavat syksyllä ja ne järjestetään integroituna opetuksena Turun yliopistossa.

Lisätietoja sosiaalitieteiden opintojen esittelysivulta.

Avoimessa yliopistossa on mahdollista opiskella myös sosiaalityön aineopinnot 35 op. Opinnoissa painottuvat sosiaalityön menetelmät eri ikäisten ihmisten kohdalla, monikulttuurisuus, sosiaalityön perusteet ja traditiot. Turun yliopistossa järjestettäviin opintoihin alkaa haku elokuussa.

Lisätietoja sosiaalityön opintojen esittelysivulta.

Julkaistu 24.5.2017 16:55 ,  Päivitetty 24.5.2017 17:40