in English

Sote-akatemian Uudistuvan sosiaali- ja terveyshuollon perusteet -opintokokonaisuus alkaa syksyllä 2018

Turun yliopiston sosiaali- ja terveydenhuollon koulutus- ja tutkimuskeskus Sote-akatemia tuottaa monitieteistä koulutusta, tutkimusta ja tietoa
uudistuvan sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin.

Syksyn 2018 koulutustarjontaan sisältyy uusi Turun yliopiston kaikkien tiedekuntien ja avoimen yliopiston yhteinen opintokokonaisuus, Uudistuvan sosiaali- ja terveydenhuollon perusteet 25 op. Opintokokonaisuus toteutetaan kolmen lukukauden aikana ja opetus järjestetään ilta-aikaan Turun yliopistossa. Opintoihin sisältyy myös verkko-opiskelua.

Syksyllä 2018 voi ilmoittautua mukaan koko opintokokonaisuuteen tai osallistua ensimmäiselle, lokakuussa alkavalle Johdatus uudistuvaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon 3 op -opintojaksolle.

Avoimessa yliopistossa opintoihin voi osallistua pohjakoulutuksesta riippumatta. Ilmoittautuminen alkaa 9.8. Opintoihin voidaan ottaa 30 opiskelijaa, etusijalla ovat opintokokonaisuuteen ilmoittautujat.

Lue lisää opintojen esittelysivulta ja kysy tarkempia tietoja opinnoista vastaavalta suunnittelijalta!

Julkaistu 2.8.2018 17:10 ,  Päivitetty 2.8.2018 17:10