in English

Tähtäätkö yliopisto-opintoihin? Jäikö opiskelupaikka saamatta?

Avoimessa yliopistossa voivat kaikki kiinnostuneet opiskella Turun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja. Voit viettää välivuoden hyödyllisesti ja hankkia valmiuksia tuleviin valintakokeisiin. Voit myös suorittaa opintoja, joiden perusteella voi hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai muun erillishaun kautta.

Avoimen yliopiston opintotarjontaan sisältyy opintoja kaikista yliopiston tiedekunnista ja Turun kauppakorkeakoulusta.

Opetusta järjestetään Turun yliopistossa ja Porin yliopistokeskuksessa sekä yhteistyöoppilaitoksissa (kesäyliopistoissa, kansalais- ja kansanopistoissa ym.) eri puolilla Suomea. Lisäksi tarjolla on verkko-opintoja, joita voi suorittaa täysin etäopiskeluna.

Opinto-oikeus on opintokohtainen ja sen saa pääsääntöisesti ilmoittautumisen ja opintomaksun perusteella. Ilmoittautuminen TY:n järjestämiin syyslukukauden opintoihin alkaa porrastetusti elokuussa. Jos haluat osallistua yhteistyöoppilaitosten järjestämiin opintoihin, ilmoittaudu ensin suoraan kyseiseen oppilaitokseen - ilmoittautumiset ovat jo käynnissä oppilaitoksesta riippuen!

Opintojen esittelyt ja opetusohjelmat ovatt Opintotarjonta-sivuilla. Opetusohjelmista löytyvät myös tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

Lisätietoja voit kysyä opintoneuvojalta ja oppiaineiden suunnittelijoilta, ks. Yhteystiedot.

Julkaistu 28.6.2017 16:00 ,  Päivitetty 28.6.2017 16:50