in English

Tietojenkäsittelytieteiden ja tietotekniikan opintoja, myös verkko-opintoina
​Tietojenkäsittelytieteiden perusopintoja 23 op ja Ohjelmointiin keskittyvät opinnot 18 op voi opiskella syyskuussa alkavina monimuoto-opintoina Turun yliopistossa tai verkko-opintoina, joihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta. Opinnot ovat tarjolla myös Salon kansalaisopistossa ja muissa yhteistyöoppilaitoksissa.

Opintojen aloitusinfot pidetään 31.8.2017 TY:ssa ja netin kautta. Tutustu opintojen esittelysivulta löytyvään testimateriaaliin etukäteen!

Avoimen yliopiston kautta voi Turun yliopistossa osallistua myös muille tietojenkäsittelytieteiden ja tietotekniikan opintojaksoille. Syyslukukaudella opintotarjontaan sisältyy esimerkiksi Data ja vuorovaikutus 5 op, Tietorakenteet ja algoritmit 5 op, Olio-ohjelmoinnin metodiikka 4 op.

Uusina opintoina on tarjolla Capstone Project 15 ECTS. Katso tarkemmat tiedot opetusohjelmasta.

Tutustu myös Turun kauppakorkeakoulun tietojärjestelmätieteiden kurssitarjontaan avoimessa yliopistossa:

Julkaistu 5.8.2017 13:45 ,  Päivitetty 6.8.2017 12:15