in English

Tule mukaan luovan kirjoittamisen opintoihin!

​Haluaisitko harjoittaa taitojasi novellien, runojen ja draaman kirjoittamiseen? Luovan kirjoittamisen opinnoissa tutustut myös tietokirjoittamiseen.

Luovan kirjoittamisen perusopinnot alkavat syyskuussa Turun yliopistossa ilta-aikaan järjestettävinä lähiopintoina. Niihin sisältyy luentoja, pienryhmätyöskentelyä ja harjoituksia.

Perusopinnot ovat syksyllä tarjonnassa myös useissa kesäyliopistoissa, kansalaisopistoissa ja kansanopistoissa, mm. Helsingissä, Espoossa, Raumalla, Tampereella, Kotkassa, Oulussa ja Rovaniemellä. Oulussa ovat tarjolla myös luovan kirjoittamisen aineopinnot, jotka on tarkoitettu perusopinnot suorittaneille. Keväällä 2019 perusopinnot ovat tarjolla mm. Sastamalan Opistossa.

Ilmoittaudu ensin suoraan opinnot järjestävään oppilaitokseen.

Tutustu opintojen esittelysivuilla oleviin opetusohjelmiin!

Julkaistu 17.5.2018 21:00 ,  Päivitetty 17.5.2018 23:50