in English

Tulevaisuudentutkimuksen opinnoilla tietoa ja taitoja tulevaisuuden tekemiseen

Tulevaisuudentutkimus on tiedonala, joka tarjoaa käyttöön tietoa, työkaluja ja menetelmiä vaihtoehtoisten tulevaisuuksien hahmottamisen, analysoinnin ja tekemisen sekä päätöksenteon tueksi.

Tulevaisuudentutkimuksen opintokokonaisuus 25 op alkaa tammikuussa 2019 monimuoto-/verkko-opintoina Turun yliopistossa. Lisäksi opintoja on tarjolla yhteistyöoppilaitoksissa Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Kotkassa, Kuopiossa, Kokkolassa, Kajaanissa ja Rovaniemellä.

Voit osallistua myös yksittäisille opintojaksoille, esimerkiksi Tulevaisuusajattelu ja skenaariot 5 op tai Tulevaisuudentutkimuksen menetelmät 5 op -jaksoille.

Opintokokonaisuus vastaa Tulevaisuudentutkimuksen Verkostoakatemian opintoja.

Ilmoittautuminen Turun yliopistossa järjestettäviin opintoihin alkaa 28.11. Yhteistyöoppilaitosten järjestämiin opintoihin voi jo ilmoittautua suoraan oppilaitokseen. Ohjeet löytyvät opetusohjelmista.

Julkaistu 7.11.2018 19:15 ,  Päivitetty 7.11.2018 19:35