in English

Tunnetko maantieteen tarjoamat moninaiset näkökulmat ihmisen ja luonnon aikaansaamiin ilmiöihin?
​Maantieteellisessä tutkimuksessa tarkastellaan sekä ihmisen että luonnon aikaansaamia ilmiöitä, niiden syitä ja vuorovaikutussuhteita. Sen osa-alueisiin sisältyy siten luonnontieteellistä tutkimusta kuten klimatologia eli ilmastotiede ja myös esimerkiksi yhteiskuntatieteitä sivuavaa tutkimusta kuten poliittinen maantiede. Yhteistä näille moninaisille tutkimusnäkökulmille on alueellinen tarkastelutapa. Maantieteen opinnoissa tutustutaan myös kartoitukseen ja paikkatietojärjestelmiin.

Maantieteen perusopinnot 27 op voi opiskella avoimessa yliopistossa ajan ja paikan suhteen joustavina verkko-opintoina. Perusopinnot alkavat seuraavan kerran tammikuussa 2018. Voit valita myös yksittäisiä aiheita käsitteleviä opintojaksoja sekä syksyllä että keväällä.

Lue lisää maantieteen esittelysivulta ja opetusohjelmista!

Julkaistu 9.9.2017 12:25 ,  Päivitetty 6.10.2017 18:32