in English

Turun kauppakorkeakoulun kursseja Turussa ja Porissa sekä opistoissa, myös verkkokursseja

​Turun kauppakorkeakoulun IV opetusperiodi alkaa 5.3.2018. Turussa kurssitarjontaan sisältyvät mm. Kansainvälisen liiketoiminnan perusteet -verkkokurssi, Liikkeenjohdon konsultointi, Rahatalous, Talousmatematiikan perusteet (opetus iltaisin), Taloushallinnon tietojärjestelmät, Vero-oikeuden perusteet ja Työoikeus sekä kielten ja liikeviestinnän kursseja kuten Le monde des affaires. Ilmoittautumisaika kursseille on 14.2. - 25.2.2018. Tutustu kaikkien kurssien opetusohjelmiin!

Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä on tarjolla mm. Muutoksen johtaminen, Kuluttajan ja organisaation ostokäyttäytyminen ja Vero-oikeus (verkkokurssi). Ilmoittautumisaika 13.2. - 25.2.2018. Tutustu kaikkien kurssien opetusohjelmiin!

Lisäksi kauppakorkeakoulun opintoja on tarjolla kevään aikana avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa mm.:

Muutoksen johtaminen 5 op Hämeen kesäyliopistossa

Muutoksen johtaminen 5 op Päijät-Hämeen kesäyliopistossa