in English

Turun kauppakorkeakoulun kursseja Turussa - ilmoittautuminen IV periodille alkaa 27.2.

​Kauppakorkeakoulun IV opetusperiodin kurssit järjestetään aikavälillä 18.3. - 3.5.2019

Kurssitarjontaan sisältyy mm. Talousmatematiikan perusteet 3 op -kurssi iltaisin järjestettävänä opetuksena. Integroituna opetuksena järjestetään mm. johtamisen ja organisoinnin opintoihin kuuluvat Strateginen johtaminen 6 op ja Liikkeenjohdon konsultointi 6 op -kurssit, kansainvälisen liiketoiminnan opintojen Doing Business with Asian Countries 3 ECTS -kurssi, yritysjuridiikan kurssit Työoikeus 6 op, Vero-oikeuden perusteet 4 op ja Rahoitusoikeus 6 op. Lisäksi tarjonnassa on laskentatoimen ja rahoituksen, toimitusketjujen johtamisen sekä yrittäjyyden kursseja.

Verkko-opintoina on tarjolla talousmaantieteen Globalisation and Corporate Responsibility 5 ECTS -kurssi.

Ilmoittautumisaika IV periodin kursseille on 27.2. - 12.3.2019.

Kysy lisätietoja yhteyshenkilöiltä!
Julkaistu 8.12.2018 15:10 ,  Päivitetty 21.1.2019 15:59