in English

Turun kauppakorkeakoulun kursseja tutkintoon tähtääville ja työelämän tarpeisiin

Turun kauppakorkeakoulusta järjestetään avoimena yliopisto-opetuksena lähes 200 kurssia vuosittain. Suurin osa kursseista on tarjolla Turussa ja lisäksi kursseja on tarjolla Porin yksikkössä. Oppiaineista järjestetään myös verkko-opintoja. Kurssit järjestetään lukuvuoden aikana opetusperiodeittain ja jokaiselle periodille on oma ilmoittautumisaikansa, joten opintoihin voi tulla mukaan joustavasti.

Johtamisen ja organisoinnin kursseja järjestetään myös avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea.

Tutustu kurssitarjontaan opintojen esittelysivuilla! Sivuilla on tietoa Turussa, Porissa ja opistoissa järjestettävistä opinnoista. Sivuille on koottu tietoa myös avoimen yliopiston väylästä, ks. "Tavoitteena tutkinto".

Esittelysivuilta löydät lisäksi 9.8.2018 pidetyn Turun opintoja koskevan infotilaisuuden esittelymateriaalit.

Julkaistu 2.8.2018 17:40 ,  Päivitetty 13.8.2018 11:24

Sisältöeditori