in English

Turun kauppakorkeakoulun kursseja tutkintoon tähtääville ja työelämän tarpeisiin

Turun kauppakorkeakoulusta järjestetään avoimena yliopisto-opetuksena lähes 200 kurssia vuosittain. Suurin osa kursseista on tarjolla Turussa ja lisäksi kursseja on tarjolla Porin yksikkössä. Oppiaineista järjestetään myös verkko-opintoja.

Kurssit järjestetään lukuvuoden aikana opetusperiodeittain ja jokaiselle periodille on oma ilmoittautumisaikansa. Opintoihin voi tulla mukaan joustavasti koko lukuvuoden ajan!

Lisäksi avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea on tarjolla johtamisen ja organisoinnin kursseja sekä syys- että kevätlukukauden aikana.

Tutustu kurssitarjontaan opintojen esittelysivuilla! Sivuilla on tietoa Turussa, Porissa ja opistoissa järjestettävistä opinnoista. Sivuille on koottu ohjeita myös avoimen yliopiston väylästä kiinnostuneille, ks. "Tavoitteena tutkinto".

Esittelysivuilta löydät lisäksi 9.8.2018 pidetyn Turun opintoja koskevan infotilaisuuden esittelymateriaalit.

Julkaistu 2.8.2018 17:40 ,  Päivitetty 13.9.2018 12:27

Sisältöeditori