in English

Tutustu monipuoliseen humanististen opintojen tarjontaan!

​Avoimessa yliopistossa voit opiskella monia historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen sekä kieli- ja käännöstieteiden opintoja.

Syksyllä 2018 alkavat verkko-opintoina mm. arkeologian ja historin perusopinnot, kulttuurihistorian perus- ja aineopinnot, mediatutkimuksen, musiikkitieteen ja taidehistorian perusopinnot sekä uskontotieteen perusopinnot. Tarjolla on myös yksittäisiä opintojaksoja kuten Mediakasvatus-verkkokurssi. Verkko-opintoihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Luovan kirjoittamisen ja kulttuurihistorian opintoja on tarjolla myös kesäyliopistoissa, kansalais- ja kansanopistoissa useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea.

Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen opintoja järjestetään integroituna opetuksena Porin yliopistokeskuksessa. Verkko-opintoina voi suorittaa Nature, Environment and Tourism -kurssin.

Turun yliopistossa on tarjolla uusina opintoina mm. ranskan ja saksan kielten perusopinnot, suomen kielen aineopinnot, musiikkitieteen ja taidehistorian aineopinnot sekä uskontotieteen aineopintojen opintojaksoja. Opinnot järjestetään integroituna opetuksena.

Monitieteiseen Asklepios: Kulttuurin ja terveyden tutkimuksen opintokokonaisuuteen voi osallistua Turun yliopistossa tai sen voi opiskella verkko-opintoina.

Tutustu koko opintotarjontaan ja opintojen esittelysivuilta löytyviin opetusohjelmiin! Opetusohjelmia julkaistaan lisää toukokuun aikana. Lisätietoja tarjonnasta voit kysyä opintojen suunnittelijoilta.

Julkaistu 2.8.2018 17:20 ,  Päivitetty 2.8.2018 17:20