in English

Vielä ehtii mukaan syksyn opintoihin - tutustu tarjontaan!
Syksyn opintotarjontaan sisältyy yliopiston oppiaineiden opintokokonaisuuksia ja yksittäisiä kursseja kaikista tiedekunnista. Opinnot alkavat eri aikoina syyslukukauden mittaan ja ilmoittautumisajat vaihtelevat opintokohtaisesti. Tarkista tiedot opetusohjelmista.

Koko opintotarjonnan yleisesittely on koottu opintoesitteeseen:

Tarkemmat tiedot opintojen sisällöstä, aikatauluista ym. ovat opetusohjelmissa:

Osa opinnoista Turun yliopistossa tai verkko-opintoina on jo alkanut tai alkamassa lähipäivinä, mutta oppiaineesta riippuen voi olla mahdollista tulla vielä mukaan. Ota yhteyttä opintojen suunnittelijaan!

Kielikursseilla (English: Academic and Professional Skills, Ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen viestintä, Puheviestinnän perusteet) on vielä paikkoja jäljellä TY:n opinnoissa. Kielikursseja on tarjolla myös yhteistyöoppilaitoksissa. Myös luonnontieteellisissä opinnoissa (kemian peruskurssit, geologia) TY:ssa on vielä yksittäisiä paikkoja jäljellä. Ilmoittaudu pian!

Jos olet kiinnostunut yhteistyöoppilaitosten järjestämistä opinnoista, ilmoittaudu ensin suoraan oppilaitokseen.

Julkaistu 9.9.2017 13:00 ,  Päivitetty 9.9.2017 16:25