in English

Ympäristötieteen, maantieteen ja muita luonnontieteiden kursseja - myös Biotalousasiantuntijan osaamissalkku -verkko-opinnot

Monialaiset, ajankohtaisia kysymyksiä käsittelevät ympäristötieteen ja maantieteen opinnot sopivat kaikille ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksesta kiinnostuneille. Maantieteen ja ympäristötieteen perusopinnot voi opiskella verkko-opintoina, täysin etäopiskeluna. Voit valita myös eri aiheita koskevia yksittäisiä verkkokursseja. Ympäristötieteen aineopintoihin voi osallistua Turun yliopistossa. Verkko-opintojen infotilaisuus pidetään 10.9. klo 17 - 18 netin kautta. Tervetuloa mukaan!

Turun yliopistossa järjestetään tutkinto-opetukseen integroituna opetuksena biokemian, fysiikan ja kemian kursseja sekä biologian perusopintoihin kuuluvat luennot. Geologiasta on syksyn opintotarjonnassa Mineraalit, kivilajit ja maaperäkerrostumat -opintojakso. Joitakin kursseja voi suorittaa myös verkko-opintoina.

Tähtitieteestä kiinnostuneille on tarjolla mahdollisuus osallistua Johdatus maailmankaikkeuteen -luentokurssille Turun yliopistossa. Kurssin voi opiskella myös itsenäisesti verkko-opintoina. Kurssi sopii kaikille - niillekin, jotka kammoavat matematiikkaa, fysiikka ja erilaisia yhtälöitä ja kaavoja!

Tutustu myös Biotalousasiantuntijan osaamissalkku -verkko-opintoihin! Osaamissalkku sisältää monipuolisesti biotalouden opintojaksoja usean suomalaisen avoimen korkeakoulun tarjonnasta. Opinnot on tarkoitettu kaikille biotaloudesta kiinnostuneille pohjakoulutuksesta riippumatta.

Julkaistu 1.8.2018 22:50 ,  Päivitetty 18.8.2018 20:20