in English

Ympäristötieteen, maantieteen ja muita luonnontieteiden opintoja - myös uusia kursseja

Monialaiset, ajankohtaisia kysymyksiä käsittelevät ympäristötieteen ja maantieteen opinnot sopivat kaikille ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksesta kiinnostuneille. Maantieteen ja ympäristötieteen perusopinnot voi opiskella verkko-opintoina, täysin etäopiskeluna. Voit valita myös eri aiheita koskevia yksittäisiä verkkokursseja. Ympäristötieteen aineopintoihin voi osallistua Turun yliopistossa. Verkko-opintojen infotilaisuus pidetään 10.9. klo 17 - 18 netin kautta. Tervetuloa mukaan!

Turun yliopistossa järjestetään tutkinto-opetukseen integroituna opetuksena biokemian, fysiikan ja kemian kursseja sekä biologian perusopintoihin kuuluvat luennot. Joitakin kursseja voi suorittaa myös verkon kautta. Kemiasta on tarjolla useita uusia kursseja.

Geologiasta on syksyn opintotarjonnassa Mineraalit, kivilajit ja maaperäkerrostumat -opintojakso. Se järjestetään integroituna opetuksena Turun yliopistossa.

Tähtitieteestä kiinnostuneiden on mahdollista osallistua Turun yliopistossa pidettävälle Johdatus maailmankaikkeuteen -luentokurssille. Kurssi sopii kaikille - niillekin, jotka kammoavat matematiikkaa, fysiikka ja erilaisia yhtälöitä ja kaavoja! Kurssin voi opiskella myös itsenäisesti verkko-opintoina.

Julkaistu 1.8.2018 22:50 ,  Päivitetty 1.8.2018 23:10