in English

Ajankohtaista avoimessa yliopistossa

Miten luonto sopeutuu ihmisen aiheuttamiin ympäristömuutoksiin? - Ympäristöekologian ja luonnonsuojelun verkkokurssi 18.3. alkaen

Maalis-huhtikuussa alkavia opintoja
Useiden eri alojen opintoja on alkamassa vielä kevätlukukauden aikana. Tutustu opetusohjelmiin!

Ennakkotietoa syksyn 2019 opintotarjonnasta

Kesäopintoja avoimessa yliopistossa

Mediakasvatus 5 op -verkkokurssi alkaa 25.2. - hanki valmiuksia mediakasvatuksen toteuttamiseen!

Turun kauppakorkeakoulun kursseja Turussa - ilmoittautuminen IV periodille alkaa 27.2.

Tulevaisuudentutkimuksen opinnoilla tietoa ja taitoja tulevaisuuden tekemiseen

Ota tilastot haltuun Tilastotieteen peruskurssilla tai Tilastolliset perustaidot -kurssilla!

Johdatus tekoälyyn -kurssi ja muita tietojenkäsittelytieteen opintoja kevätlukukaudella 2019

Ajankohtaista diabeteksesta ja muuta tieteellisesti tutkittua tietoa hyvinvoinnista

Improvisaatiolla rohkeutta työelämään -kurssi Turun yliopistossa 4.2. alkaen

Tutustu kevätlukukauden 2019 opintotarjontaan

Tietoa avoimen yliopiston väylähausta vuoden 2019 opiskelijavalinnassa - lisäksi kasvatustieteiden tiedekunnan infotilaisuus kaikista hakumahdollisuuksista 4.2.

Kehitys- ja kasvatuspsykologian verkkokurssi alkaa 10.12.

Klimatologian verkkokurssilta tietoa ilmastonmuutoksesta ja sääilmiöistä

Perehdy ympäristönsuojelulainsäädäntöön Ympäristö ja yhteiskunta -verkkokurssilla 26.11. alkaen

Loka-, marras- ja joulukuussa alkavia opintoja

Tutustu syksyn opintotarjontaan!

Turun kauppakorkeakoulun kursseja tutkintoon tähtääville ja työelämän tarpeisiin

Tutustu monipuoliseen humanististen opintojen tarjontaan!
<<    >>