in English

Ajankohtaista avoimessa yliopistossa

Avoimen yliopiston toimisto suljettuna pe 26.5.

Kesäopintoina TuKKK:n kursseja, kasvatustieteitä, psykologiaa, ympäristötiedettä... - TY:n tutkinto-opiskelijoille myös maksuttomia opintoja!

Ennakkotietoa syksyn 2017 ja kevään 2018 opintotarjonnasta

Johdatus oikeustieteeseen -verkkokurssi ja muita oikeustieteellisiä opintoja avoimessa yliopistossa
​Avoimena yliopisto-opetuksena järjestettävät oikeustieteelliset opinnot sopivat välivuoden viettäjille ja muille tutkintoon tähtääville. Opinnoista on hyötyä myös työelämän tai esimerkiksi järjestötoiminnan tarpeisiiin.

Tutustu luovan kirjoittamisen opiskelijoiden OTE-lehteen

Kevätlukukauden opintoja tarjolla vielä maalis-huhtikuussa

Tiesitkö, että kasvatustieteen opinnot sopivat monenlaisiin opiskelutarpeisiin?

Luonnontieteellisiä opintoja - maasta taivaaseen

Seuraa avointa yliopistoa Facebookissa

Haaveena opettajankoulutus? Aloita kasvatustieteen opinnot avoimessa yliopistossa!
Kasvatustieteelliset opinnot sopivat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille. Opintoja voi hyödyntää työelämän tarpeisiin ja ne sopivat hyvin tutkintotavoitteiseen opiskeluun - esimerkiksi opettajankoulutukseen tähtääville!