in English

Ajankohtaista avoimessa yliopistossa

Luonnontieteellisiä opintoja maasta taivaaseen

Tule mukaan syksyllä alkaviin luovan kirjoittamisen opintoihin!

Tutustu syksyn 2017 ja kevään 2018 opintotarjontaan!

Tervetuloa opintojen esittely- ja infotilaisuuksiin - myös netin kautta!

Kauppakorkeakoulun opintoja avoimena yliopisto-opetuksena Turussa, Porissa ja opistoissa

Tiesitkö, että kasvatustieteelliset opinnot sopivat monenlaisiin opiskelutarpeisiin?

Humanististen ja yhteiskuntatieteellisten opintojen monipuolisessa tarjonnassa myös uusia verkko-opintoja

Monikulttuurisuuden opintoja yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea

Johdatus oikeustieteeseen -verkkokurssi ja muita oikeustieteellisiä opintoja avoimessa yliopistossa

Stressilääketiedettä, gerontologian, hoitotieteen ja muita lääketieteen alan opintoja

Tietojenkäsittelytieteiden ja tietotekniikan opintoja, myös verkko-opintoina

Liikenteen kulttuurihistorian verkkokurssi alkaa 2.10. - starttaa mukaan!

Oletko kiinnostunut psykologian opinnoista?
Psykologian opinnot avoimessa yliopistossa sopivat tutkinto-opiskelijaksi tähtääville, työelämässä toimiville ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita psykologiasta tieteenalana.

Sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opintoja avoimessa yliopistossa

Seuraa avointa yliopistoa Facebookissa

Haaveena opettajankoulutus? Aloita kasvatustieteen opinnot avoimessa yliopistossa!
Kasvatustieteelliset opinnot sopivat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille. Opintoja voi hyödyntää työelämän tarpeisiin ja ne sopivat hyvin tutkintotavoitteiseen opiskeluun - esimerkiksi opettajankoulutukseen tähtääville!