in English
 
 
Kauppakorkeakoulun opinnot Turussa

Opintotarjonnassa noin 140 kurssia lukuvuoden aikana

Opintotarjonta vaihtelee hieman vuosittain. Suurin osa kursseista järjestetään lähiopetuksena Turun kauppakorkeakoulussa. Joitakin kursseja voi suorittaa myös verkko-opintoina.

Kursseja on tarjolla syys- ja kevätlukukaudella sekä kesällä. Kurssit järjestetään opetusperiodeittain, ja jokaiselle kurssille ilmoittaudutaan erikseen periodin ilmoittautumisaikana. Periodit antavat joustavia mahdollisuuksia opiskelun aloittamiseen ja ajoitukseen. 

Opetusohjelmat lukuvuonna 2018 - 2019

Opetusohjelmat julkaistaan tällä sivulla kesäkuun alussa opetusperiodeittain. Syksyn ja kevään kurssitietoja löytyy jo myös Avoimen yliopiston Nettiopsusta, ks. syksyn ja kevään opetusohjelmien linkit.

Opetusohjelmat lukuvuonna 2017 - 2018

Kurssien sisällöt, tavoitteet, aikataulut ym. tiedot löytyvät opetusohjelmista, ks. opetusperiodien linkit. 

Liiketaloustieteiden ja muiden kauppatieteellisten aineiden kurssit:

  • Kesän 2018 kurssit 
    Huom! Myös EN1b Business Communication 2 3 op ja
    Saksa: SA1eAb Kirjallinen liikeviestintä 1 op, ks. alla.

Kielten ja liikeviestinnän kurssit:

Opintoihin ilmoittaudutaan Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. Tutustu ilmoittautumista koskeviin ohjeisiin etukäteen.

Kurssit toteutetaan

  • avoimen yliopiston itse järjestämänä opetuksena, jolloin opetus pidetään yleensä arki-iltaisin klo 16.15 - 20 välillä
  • kauppakorkeakoulun tutkinto-opetukseen kuuluvina integroituina kursseina. Integroidulla opetuksella tarkoitetaan avoimen yliopiston ohjelmassa tarjolla olevia tutkinto-opetuksen kursseja, joihin avoimen yliopiston opiskelijat voivat osallistuvat yhdessä perustutkinto-opiskelijoiden kanssa. Opetus pidetään yleensä päiväaikaan.  Kursseilla on opiskelijakiintiöt. 

Suurin osa kursseista kestää yhden periodin (6 - 7 viikkoa). Luento-opetusta on yleensä vähintään kaksi oppituntia kerrallaan (1 oppitunti on 45 min), kahtena päivänä viikossa. Jotkin kurssit voidaan järjestää intensiivikursseina, ja opetuksen jaksotuksesta voidaan sopia luennoitsijan ja opiskelijaryhmän välillä. 

Opintoja suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon myös kuulustelujen ajankohdat.

Väylä KTK/KTM-tutkintoon ilman valintakoetta

Avoimen yliopiston väylä KTK/KTM-tutkintoon antaa mahdollisuuden päästä opiskelemaan kauppatieteitä ilman valintakoetta. Tutustu väyläopintoihin Tavoitteena tutkinto -sivuilla!

Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot