in English
 
 
Ohjeet Turun yliopiston opiskelijoille

Ohjeet kesäopinnoista 2017 (opinnot 2.5. - 31.8.2017)

Kesän opintotarjonta (opetusohjelmat) julkaistaan Avoimen yliopiston Nettiopsussa. Jos linkki ei aukea suoraan Kesä 2017 -sivulle, klikkaa linkkiä uudestaan!

Turun yliopiston läsnäolevat perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua kesän opintoihin maksutta tietyin ehdoin opintojen järjestäjästä riippuen, ks. ohjeet alla. 

Tutkinto-opiskelijat voivat myös halutessaan osallistua opintoihin samaan tapaan kuin muut avoimen yliopiston opiskelijat ts. ilmoittautumalla tavalliseen tapaan ja maksamalla normaalin opintomaksun.

Turun yliopiston itse järjestämät opinnot

  • Turun yliopiston läsnäolevat perustutkinto-opiskelijat voivat kesällä 2017 osallistua maksutta yliopiston itse järjestämään avoimeen yliopisto-opetukseen. Opetusohjelmat/hakukohteet löytyvät Avoimen yliopiston Nettiopsusta erikseen nimettyinä TY:n tutkinto-opiskelijoille.
  • Opiskelijat otetaan opintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä opintokohtaisten opiskelijakiintiöiden puitteissa.
  • Ilmoittautuminen opintoihin alkaa Avoimen yliopiston Nettiopsussa 3.4.2017 klo 10.00. Ilmoittautumisajat päättyvät opintokohtaisesti.

Turun kesäyliopiston järjestämät opinnot

  • Turun kesäyliopiston järjestämässä opetuksessa maksuttomuus koskee vain avoimen yliopiston osuutta opintomaksusta. Kesäyliopisto laskuttaa opiskelijalta oman maksunsa.
  • Opintoihin ilmoittaudutaan ensin suoraan kesäyliopistoon (ei kiintiöitä) ja vasta sen jälkeen kesäyliopiston antamien ohjeiden mukaan Avoimen yliopiston Nettiopsussa. Ilmoittautuminen kesäyliopistoon on jo käynnissä.
  • Avoimen yliopiston Nettiopsussa on vain yhdet Turun kesäyliopiston opintojen opetusohjelmat/hakukohteet, joihin myös tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat.

Tarkista tiedot ilmoittautumisajoista, maksuista ja kiintiöistä ym. aina opintojen opetusohjelmista! Opetusohjelmista löytyvät myös tiedot yhteyshenkilöistä.

Ohjeet lukuvuodelle 2017 - 2018

Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua kaikkiin avoimena yliopisto-opetuksena järjestettäviin opintoihin samaan tapaan kuin muut avoimen yliopiston opiskelijat eli noudattamalla yleisiä ilmoittautumisohjeita ja maksamalla opintomaksun. Tutkinto-opiskelijat saavat siten samat opiskeluoikeudet ja -palvelut kuin muutkin avoimen yliopiston opiskelijat.

Muutamissa avoimen yliopiston opinnoissa on erikseen sovittu maksuttomasta opinto-oikeudesta Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Tarkemmat tiedot päivitetään viimeistään elokuun alussa ja opiskelumahdollisuuksista tiedotetaan ko. tiedekunnan tai oppiaineen opiskelijoille myös erikseen.

Asiasana:
Tagit: