in English
 
 
Sähköinen tentti

Tentti Turun yliopiston sähköisessä tenttitilassa

Tietyissä Turun yliopiston avoimen yliopiston opinnoissa voi suorittaa tenttejä sähköisen tentin tenttitilassa Turussa (Teutorissa ja kauppakorkeakoulun tenttitilassa), Porin yliopistokeskuksessa, Raumalla OKL:ssa ja Vaasassa Åbo Akademin tenttitilassa. 

  • Sähköisen tenttimisen ohjeistus ja tarkemmat tiedot tenttitiloista löytyvät yliopiston opintohallinnon Sähköinen tenttiminen -sivuilta.
  • Sähköisesti tentittävät jaksot löydät em. sivulta "Mitä voi tenttiä?" -kohdasta
  • Tenttiaika on varattava etukäteen ja tenttitilan avain on noudettava etukäteen. Katso ohjeet ja toimipisteiden aukioloajat yliopiston Sähköinen tenttiminen -sivulta.

Moodletentti

Moodletentti on yksilöllisesti suoritettava aineistotentti, joka tehdään Moodle-oppimisympäristön avulla tiettynä ajankohtana ja rajattuna vastausaikana. Valmis tenttivastaus tallennetaan ja lähetetään arvioitavaksi opettajalle.

Aineistotentillä tarkoitetaan tenttiä, jossa voi käyttää luentomuistiinpanoja, kirjallisuutta ja muuta oheismateriaalia. Tenttikysymykset on muotoiltu siten, että kirjoista ei löydy suoraa vastausta, vaan vastaajan on kyettävä yhdistelemään ja päättelemään vastauksissa esittämänsä tiedot. Tenttiin valmistaudutaan normaalin tentin tapaan.

Asiasana:
Tagit: