in English
 
 
Turun yliopiston kirjastopalvelut

Suomen kirjastot käytettävissäsi 

Asutpa sitten Ahvenanmaalla, Lapissa tai ulkomailla, voit käyttää kaikkia Suomen yleisiä kirjastoja, yliopistokirjastoja ja ammattikorkeakoulukirjastoja. Useimmiten riittää, että menet paikan päälle kirjastoon, kerrot yhteystietosi ja todistat henkilöllisyytesi, niin saat kirjastokortin. Kannattaa myös ottaa selvää, minkälaiset kirjojen hankinta- ja kaukolainamahdollisuudet omassa lähikirjastossasi on.

Hyviä paikkoja aloittaa ovat esimerkiksi

Asiakkaaksi Turun yliopiston kirjastoon 

Turun yliopiston kirjasto on tieteellinen kirjasto, jota voivat käyttää kaikki tietoa tarvitsevat. Turun yliopiston kirjaston
  • painettujen aineistojen lainaamiseen ja varaamiseen tarvitaan kirjastokortti, jonka voi hankkia Turun yliopiston kirjaston toimipisteistä (kartta) tai Turun yliopiston kirjaston toimipisteistä Raumalta tai Porista. Lue lisää kirjaston Lainaa-sivulta.
  • elektronisia aineistoja (e-aineistoja) voi käyttää Turun yliopiston verkossa olevilla koneilla. Jos olet Turun yliopiston henkilökuntaa tai opiskelija, voit käyttää e-aineistoja myös etäkäyttönä omilla yliopiston käyttäjätunnuksillasi, ks. Avoimen yliopiston opiskelijan käyttäjätunnus.

Neuvoja tiedonhakuun

TY:n kirjaston Volter-tietokannassa voit mm.
  • hakea tietoja Turun yliopiston kirjaston kirjoista ja lehdistä, tehdä kirjoihin varauksia ja varastotilauksia sekä uusia lainojasi
  • hakea ja selata TY:n elektronisia kirjoja, tietokantoja ja artikkeleita
  • etsiä tietoja kotimaisista ja elektronisista artikkeleista
Tutustu kirjaston palveluihin lähemmin ResearchGuides -oppaiden avulla! Oppaista löydät mm.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Turun yliopiston kirjastoon!

 

Asiasana:
Tagit: