in English
 
 
Missä, milloin ja miten opiskellaan

Opetusta noin 40 paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja verkon kautta etäopintoina

Turun yliopiston avointa yliopisto-opetusta järjestetään

  • Turun yliopistossa ja Porin yliopistokeskuksessa, Porissa Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelman sekä Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön opintoja
  • yhteistyöoppilaitoksissa: kesäyliopistoissa, kansalaisopistoissa, kansanopistoissa ym. eri puolilla Suomea, ks. Opintotarjonta > Opinnot paikkakunnittain.
  • verkko-opintoina: useimpia opintoja voi suorittaa täysin etäopiskeluna, ks. Opintotarjnta > Verkko-opinnot.

Opintoja ympäri vuoden - myös kesällä

Suurin osa avoimen yliopiston opintokokonaisuuksista alkaa vuosittain syyskuussa. Joitakin perusopinto- ja aineopintokokonaisuuksia voi aloittaa myös kevätlukukaudella ja kesäopintoina. Perusopintojen (25 op) opetus kestää yhden lukuvuoden, tavallisesti syyskuusta huhti-toukokuuhun, aineopintojen (35 op) opetus kaksi lukuvuotta. Opinto-oikeusaika on voimassa pidempään.

Yksittäisiä opintojaksoja ja kursseja on tarjolla syys- ja kevätlukukaudella sekä kesällä. 

Opintojen alkamisajat ja kesto ilmoitetaan opetusohjelmissa.

Opetusta päivä- ja ilta-aikaan oppiaineesta ja opetusmuodosta riippuen

Opintojen toteutustavat vaihtelevat oppiaineesta riippuen. Lähiopetusta järjestetään pääasiassa päiväaikaan, monimuoto-opintoja iltaisin. Kaikkiin opintoihin kuuluu aina myös itsenäistä opiskelua.

Oheisilta sivuilta löydät opetusmuotojen esittelyt. Tarkemmat tiedot opetus- ja opiskelutavoista kerrotaan opintojen opetusohjelmissa, ks. Opintotarjonta-sivut.

Asiasana:
Tagit: