in English
 
 
Onko tavoitteenasi yliopistotutkinto?
Avoimen yliopiston opinnot sopivat sinulle, jos
  • vietät välivuotta tai harkitset itsellesi sopivaa alaa. Avoimessa yliopistossa voit tutustua yliopiston oppiaineisiin oman valintasi mukaan. Opiskelu antaa samalla valmiuksia valintakokeisiin.

  • aiot hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai muiden hakumahdollisuuksien kuten maisterihaun kautta. Hakuun vaadittavia opintoja voi suorittaa avoimessa yliopistossa joustavasti esimerkiksi työn ohella, opintovapaalla tai etäopiskeluna muualla kuin yliopistopaikkakunnalla. Useista oppiaineista voi opiskella lähes kaikki alempaan korkeakoulututkintoon vaadittavat opinnot avoimessa yliopistossa.

  • opiskelet yliopistossa tai muussa oppilaitoksessa ja haluat suorittaa Turun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja osaksi tutkintoasi - vaikka verkko-opintoina tai kesällä. Varmista etukäteen omasta oppilaitoksestasi, että suoritukset ovat hyväksyttävissä tutkintoosi. 

Lue oheisilta sivuilta lisää tutkintoon tähtäävien opintojen suunnittelusta!

Opintotarjonta-sivuilta löydät opintojen esittelyt. Sivulla on myös sähköinen esitteemme, josta näkee yleistiedot koko tarjonnasta. Tarkemmat tiedot ovat opetusohjelmissa. Tutustu!

Asiasana:
Tagit: opiskelijavalinnat;opinto-ohjaus;
 

 Turun yliopiston ohjeet

 

Opiskelu-sivut: tutustu yliopiston oppiaineisiin, opiskelijatarinoihin, uramahdollisuuksiin

Hakeminen ja opiskelijavalinta-sivut