in English
 
 
Onko tavoitteenasi yliopistotutkinto?

Jos tavoitteenasi on hakea yliopistoon tai olet jo tutkinto-opiskelijana, avoimen yliopiston opinnoista voi olla sinulle hyötyä monin tavoin. Avoin yliopisto-opetus on tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaista ja suoritukset voi hyväksyttää osaksi tutkinto-opintoja.

Avoimen yliopiston opinnot sopivat sinulle, jos

  • vietät välivuotta tai harkitset itsellesi sopivaa alaa. Avoimessa yliopistossa voit tutustua yliopiston oppiaineisiin oman valintasi mukaan. Opiskelu antaa samalla valmiuksia pääsykokeisiin.

  • aiot hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai muiden hakumahdollisuuksien kuten maisterihaun kautta. Hakuun vaadittavia opintoja voi suorittaa avoimessa yliopistossa esimerkiksi työn ohella, opintovapaalla tai etäopiskeluna muualla kuin yliopistopaikkakunnalla. Useista oppiaineista voi opiskella lähes kaikki alempaan korkeakoulututkintoon vaadittavat opinnot avoimessa yliopistossa.

  • opiskelet yliopistossa tai muussa oppilaitoksessa ja haluat suorittaa Turun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja osaksi tutkintoasi - vaikka verkko-opintoina tai kesällä. Varmista etukäteen omasta oppilaitoksestasi, että suoritukset ovat hyväksyttävissä tutkintoosi. 

Oheisilta sivuilta löydät lisää ohjeita tutkintoon tähtäävien opintojen suunnitteluun!

Opintotarjonta-sivuilta löydät opintojen esittelyt. Sivulla on myös sähköinen esitteemme, josta näkee yleistiedot koko tarjonnasta. Tarkemmat tiedot ovat opetusohjelmissa. Tutustu!

Asiasana:
Tagit: opiskelijavalinnat;opinto-ohjaus;
 

 Turun yliopiston ohjeet

 

Opiskelu-sivut: tutustu yliopiston oppiaineisiin, opiskelijatarinoihin, uramahdollisuuksiin

Hakeminen ja opiskelijavalinta-sivut