in English
 
 
Onko tavoitteenasi yliopistotutkinto?

Jos tavoitteenasi on hakea yliopistoon tai olet jo tutkinto-opiskelijana, avoimista yliopisto-opinnoista voi olla sinulle hyötyä monella tavalla. Avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot ovat tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaisia ja hyväksyttävissä osaksi ao. tutkintoja.

Avoimen yliopiston opinnot sopivat sinulle, jos

  • vietät välivuotta tai harkitset itsellesi sopivaa alaa. Avoimen yliopiston opinnoilla voit tutustua yliopiston oppiaineisiin oman valintasi mukaan. Opiskelu antaa samalla valmiuksia valintakokeisiin.

  • aiot hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai muiden hakumahdollisuuksien kuten maisterihaun kautta. Hakuihin vaadittavia opintoja voi suorittaa avoimessa yliopistossa esimerkiksi työn ohella, opintovapaalla tai etäopiskeluna muualla kuin yliopistopaikkakunnalla. Useista oppiaineista voi opiskella lähes kaikki alempaan korkeakoulututkintoon vaadittavat opinnot avoimessa yliopistossa.

  • opiskelet yliopistossa tai muussa oppilaitoksessa ja haluat suorittaa Turun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja osaksi tutkintoasi - vaikka verkko-opintoina tai kesällä. Varmista etukäteen omasta oppilaitoksestasi, että suoritukset ovat hyväksyttävissä tutkintoosi. 

Oheisille sivuille on koottu ohjeita tutkintoon tähtäävien opintojen suunnitteluun.

Opintotarjonta-sivuilta löydät opintojen esittelyt. Tarkemmat tiedot opetuksesta ja opiskelusta ovat opetusohjelmissa. Tutustu!

Asiasana:
Tagit: opiskelijavalinnat;opinto-ohjaus;
 

 Turun yliopiston ohjeet