in English
 
 
Tavoitteena tutkinto Turun kauppakorkeakoulussa

​Perustutkinnot kauppakorkeakoulussa

Turun kauppakorkeakoulussa suoritettava alempi korkeakoulututkinto (KTK/VTK) on laajuudeltaan 180 opintopistettä. Se on suoritettavissa päätoimisesti opiskellen kolmessa lukuvuodessa.
 
Sen jälkeen suoritettava ylempi korkeakoulututkinto (KTM/VTM) on laajuudeltaan 120 opintopistettä, ja se on mahdollista suorittaa kahdessa lukuvuodessa.
 
Tutkintoihin ja opiskeltaviin aineisiin voi tutustua tarkemmin Turun kauppakorkeakoulun Opiskelu-sivulla, ks. Koulutustarjonta: Kandidaatti- ja maisteriopinnot, Maisteriohjelmat.

Mitä tutkintoon sisältyviä opintoja voi suorittaa Turun yliopiston avoimessa yliopistossa?

Avoimessa yliopistossa on monipuolinen tarjonta kauppakorkeakoulun opintoja: vuosittain järjestetään noin 140 kurssia. Avoimessa yliopistossa voi suorittaa lähes kaikki KTK-tutkinnon pakolliset opinnot sekä pää- ja sivuainetta ja kieliopintoja.
 
Tutustu opintotarjontaan opintojen esittelysivulla. Sivulla on liitteenä ohjeet opinnoista, joista opinnot kannattaa aloittaa. Jos olet kiinnostunut avoimen yliopiston väylästä, katso ohjesivu alla olevasta linkistä.

Opiskelijaksi Turun kauppakorkeakouluun

Opiskelijavalinta kauppakorkeakouluun tehdään hakukohteesta riippuen yhteishaussa kandidaatin ja maisterin tutkintoihin, avoimen yliopiston väylähaun kautta tai muun haun kautta (esim. suoraan maisteriopintoihin).
Asiasana:
Tagit: