in English
 
 
Oppilaitosyhteistyö

Tervetuloa järjestämään avointa yliopisto-opetusta yhteistyössä kanssamme!

Turun yliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta itse ja yhteistyössä eri puolilla Suomea sijaitsevien oppilaitosten kanssa. Yhteistyöoppilaitoksiamme ovat kansalais- ja työväenopistot, kesäyliopistot, kansanopistot, lukiot ja muut aikuisoppilaitokset. Tavoitteena on yhdessä laajan oppilaitosten verkoston kanssa tuoda opinnot mahdollisimman monen aikuisopiskelijan ulottuville.
 
Oppilaitosyhteistyö-sivuilla on tietoa oppilaitosten järjestettäväksi tarjottavista opinnoista ja ohjeet opetusyhteistyöhön ilmoittautumisesta. Yhteistyöoppaassa on käytännön ohjeita opetuksen järjestämiseksi. 
 

Ajankohtaista

  • Lukuvuoden 2017 - 2018 opintotarjonta yhteistyöoppilaitoksille- esite on on luettavissa myös verkkosivullamme. Oppilaitokset voivat valita opetustarjontaansa monipuolisen valikoiman Turun yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia opintoja. Voitte esittää myös toiveita avoimena yliopisto-opetuksena järjestettävistä oppiaineista. Opetusmuotoja on mahdollista räätälöidä oppilaitosten tarpeiden mukaan. Opintojen järjestämiseen voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan.
  • Avoimen yliopiston lukuvuoden 2016 - 2017 opintotarjonnan tiedot julkaistaan Opintopolku.fi -palvelussa. Turun yliopiston avoimen yliopiston opintojen tarkemmat opetussuunnitelmatiedot ja opetusohjelmat julkaistaan Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa.
Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot