in English
 
 
Opintotarjonta ja ilmoittautuminen opetusyhteistyöhön

Opintotarjonta yhteistyöoppilaitoksille

Oppilaitokset voivat valita opetustarjontaansa monipuolisen valikoiman Turun yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia opintoja:

Esite sisältää kuvaukset opinnoista, joita tarjoamme oppilaitosten järjestettäväksi. Oppilaitokset voivat esittää myös omia toiveitaan avoimena yliopisto-opetuksena järjestettävistä Turun yliopiston oppiaineista. 

Lisäksi esitteessä kerrotaan erilaisista mahdollisuuksista toteuttaa opetusta. Opintoja voi järjestää lähiopetuksena ja monimuoto-opintoina, joihin voi sisältyä erilaisia lähi- ja etäopetuksen muotoja kuten yliopiston opettajien luentoja kontaktiopetuksena tai verkkovälitteisesti, tuutoroitua opintoryhmätyöskentelyä oppilaitoksessa tai verkossa. Opetusmuotoja voidaan räätälöidä oppilaitosten tarpeiden mukaan.

Painettu esite postitetaan vuosittain marraskuussa kansalais- ja työväenopistoille, kansanopistoille, kesäyliopistoille ja muille aikuisoppilaitoksille.

Ilmoittautuminen opetusyhteistyöhön

Ilmoittautumiset opintojen järjestämiseen:

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen oppiaineiden suunnittelijat ottavat yhteyttä oppilaitokseen ja aloittavat opetusyhteistyötä koskevat järjestelyt. Monimuoto-opintojen järjestämisoikeus voidaan yleensä myöntää kaikille ilmoittautuneille oppilaitoksille. Lähiopetuksen järjestämismahdollisuuksista avoimen yliopiston suunnittelijat sopivat aina tapauskohtaisesti yliopiston oppiaineen ja oppilaitoksen kanssa.
 
Huom! Opetuksen järjestämismahdollisuuksista voi tiedustella oppiaineiden suunnittelijoilta ympäri vuoden.

Opintojen esittely- ja suunnittelupalaverit

Järjestämme opetusyhteistyöstä kiinnostuneille oppilaitoksille opintojen esittely- ja suunnittelupalavereja verkkovälitteisesti (AC) pääsääntöisesti marraskuussa 2017, oikeus- ja kauppatieteessä tammi- ja maaliskuussa. Palavereissa opintojen suunnittelijat kertovat opintojen sisältöihin mahdollisesti tulossa olevista uudistuksista ja opintojen erilaisista toteutusmahdollisuuksista. Opetussuunnitelmat vahvistetaan tiedekunnissa huhtikuussa 2018. Lisäksi keskustelemme opintojen kohderyhmistä ja opiskelijamarkkinoinnista. Osallistuminen palaveriin ei sido opintojen järjestämiseen.
 
Tervetuloa mukaan kyselemään, ideoimaan ja jakamaan kokemuksia!
  • Matemaattis-luonnontieteellisten opintojen info 21.11. klo 10 - 11
  • Lääke- ja terveystieteellisten opintojen info 22.11. klo 14 - 15
  • Yhteiskuntatieteellisten opintojen info 27.11. klo 14 - 15
  • Humanististen opintojen info 29.11. klo 10 - 11
  • Kasvatustieteellisten opintojen info 30.11. klo 14 - 15
  • Oikeustieteellisten opintojen info 31.1. 2018 klo 9 - 11
  • Kauppatieteellisten opintojen info maaliskuussa 2018

Ilmoittaudu viimeistään ke 15.11.2017. Voit ilmoittautua joko yhteen tai useampaan palaveriin. Ohjeet kirjautumiseen ja verkko-osoitteen saat ilmoittautumisen jälkeen.

Asiasana:
Tagit: