in English
 
 
Tietoa koulutusneuvojille

Esittelymateriaalit

  • Avoimen yliopiston opintoesite julkaistaan vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa sekä painettuna että sähköisenä versiona. Digilehti on luettavissa Opintotarjonta-sivulla. Esite sisältää opintotarjonnan yleisesittelyn ja lyhyet kuvaukset opinnoista. Tarkemmat tiedot löytyvät opetusohjelmista Opintotarjonta-sivuilta. 

    Opintoesite postitetaan mm. Varsinais-Suomen ja Satakunnan lukioiden opinto-ohjaajille ja TE-toimistojen koulutusneuvojille. Esitteitä voi tilata osoitteella avoin[at]utu.fi

Tietoa ja ohjeita opintojen suunnittelun avuksi

Esittely- ja neuvontatilaisuudet ja henkilökohtainen neuvonta

  • Avoimen yliopiston opintoneuvojan kanssa voi sopia avoimen yliopisto-opetuksen esittelytilaisuuden järjestämisestä omassa oppilaitoksessa tai jonkin muun tilaisuuden yhteydessä tai netin kautta (AC-verkkokokouksena).

  • Turun yliopiston avoimen yliopisto-opetuksen yleisiä esittelytilaisuuksia järjestetään elo-syyskuussa 2018 mm. Turussa, Raumalla ja Hämeenlinnassa. Lisäksi opinnoista kiinnostuneille järjestetään koulutusala- ja oppiainekohtaisia infotilaisuuksia. Katso tapahtumat.

  • Turun yliopiston ABI-päivä pidetään vuosittain. Avoimen yliopiston opintoneuvoja on tavattavissa infopisteessä.

  • Avoimen yliopiston opintoneuvoja ja oppiaineiden suunnittelijat antavat henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta kaikille opinnoista kiinnostuneille. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse tai sähköpostitse tai varata ajan henkilökohtaiseen neuvontaan. Ks.  henkilökunnan yhteystiedot.

Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot