in English
 
 
Tilat ja kalusto
 

Saaristomeren tutkimuslaitoksen ulkoisesti näkyvin toiminta keskittyy Seilin saarelle. Seilissä tutkimuslaitos tarjoaa tutkijoille työskentelytiloja ja välineistöä, sekä avustaa mahdollisuuksien mukaan näytteenotossa ja kuljetuksissa. 

Seilin laboratorio- ja työskentelytilat sijaitsevat vuodesta 2018 alkaen pääasiassa päärakennuksen länsisiivessä ja erillisissä niin sanotussa sikala- ja pesula-rakennuksessa. Tutkijoiden on mahdollista myös varata tiloja Katavasta ja Lammasluodosta. Lisätietoa muuttuneista tiloista saa tutkimuslaitoksen henkilökunnalta. Kurssi- ja seminaaritilat (luentosali, seminaari ja yhteistila) voi varata majoitus- ja ruokailupalveluiden yhteydessä VisitSeililtä.

Seilin saarella tutkijoiden käytettävissä on useita tutkimusaluksia. Osa tutkimus- ja näytteenottovälineistä on sijoitettu tutkimusalus r/v Aureliaan mikä mahdollistaa rannikkovesien monipuolisen havainnoinnin. Seilissä on tutkijoiden käytössä myös kaksi noin 10 m:n alusta (Seili 1 ja Seili 5), HT-vene sekä kuusi perämoottorivenettä.Asiasana:
Tagit: