in English
 
 
Tilat ja kalusto
 

Saaristomeren tutkimuslaitoksen ulkoisesti näkyvin toiminta keskittyy Seilin saarelle. Seilissä tutkimuslaitos tarjoaa tutkijoille työskentelytiloja ja välineistöä, sekä avustaa mahdollisuuksien mukaan näytteenotossa ja kuljetuksissa. Seilistä löytyy myös kirjasto, johon on pyritty hankkimaan alan keskeisin kirjallisuus.

Seilin laboratorio- ja työskentelytilat sijaitsevat vuodesta 2018 alkaen päärakennuksen länsisiivessä ja erillisissä sikala ja pesularakennuksissa. Lisätietoa muuttuneista tiloista saa tutkimuslaitoksen henkilökunnalta. Kurssi- ja seminaaritilat (luentosali, seminaari ja yhteistila) voi varata muiden majoitus- ja ruokailupalveluiden yhteydessä VisitSeililtä.

Seilin saarella tutkijoiden käytettävissä on useita tutkimusaluksia. Osa tutkimus- ja näytteenottovälineistä on sijoitettu tutkimusalus r/v Aureliaan mikä mahdollistaa rannikkovesien monipuolisen havainnoinnin. Seilissä on tutkijoiden käytössä myös kaksi noin 10 m:n alusta (Seili 1 ja Seili 5), HT-vene sekä kuusi perämoottorivenettä.Asiasana:
Tagit: